FallenDemon Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 173 Çözümler 1 12 Şubat 2024 #1 Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom oyununun Türkçe yamasını arıyorum. Virüssüz bir şekilde nereden ulaşabilirim? Eğer varsa yaması, .exe tarzı başlatıcılara güvenemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2024
Spongebob Squarepants: Battle for Bikini Bottom oyununun Türkçe yamasını arıyorum. Virüssüz bir şekilde nereden ulaşabilirim? Eğer varsa yaması, .exe tarzı başlatıcılara güvenemiyorum.
E Eness3542 Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 49 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #2 Evet bende güvenmiyordum ama kurdum şifre istiyordu bir şekilde buldum şifreyi Oyunun kurulu olduğu dosya içerisinde : " Content\Pineapple\Content\Paks " Bende ki gibi değilse "Paks" klasörünü bul onun içerisine at İNDİR
Evet bende güvenmiyordum ama kurdum şifre istiyordu bir şekilde buldum şifreyi Oyunun kurulu olduğu dosya içerisinde : " Content\Pineapple\Content\Paks " Bende ki gibi değilse "Paks" klasörünü bul onun içerisine at İNDİR
FallenDemon Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 173 Çözümler 1 18 Mart 2024 #3 Eness3542 dedi: Evet bende güvenmiyordum ama kurdum şifre istiyordu bir şekilde buldum şifreyi. Oyunun kurulu olduğu dosya içerisinde: " Content\Pineapple\Content\Paks " Bende ki gibi değilse "paks" klasörünü bul onun içerisine at. İNDİR Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam çok sağ ol teşekkür ederim, deneyeceğim.
Eness3542 dedi: Evet bende güvenmiyordum ama kurdum şifre istiyordu bir şekilde buldum şifreyi. Oyunun kurulu olduğu dosya içerisinde: " Content\Pineapple\Content\Paks " Bende ki gibi değilse "paks" klasörünü bul onun içerisine at. İNDİR Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam çok sağ ol teşekkür ederim, deneyeceğim.