Bunlar konfor değil taban tutuşu odaklı ayakkabılar kısacası salon için uygun dışarı için değil, daha dolgulu tabanlara bakın.Arkadaşlar bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum. Voleybol ayakkabısı ancak ben yürüyüş amaçlı kullanacağım. Diğer ayakkabılara göre farkı var mı?
Asics
Arkadaşlar bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum. Voleybol ayakkabısı ancak ben yürüyüş amaçlı kullanacağım. Diğer ayakkabılara göre farkı var mı?
Asics
Asics 1Salon ayakkabısı için tasarlanmış bir ayakkabı. Bu yüzden önermem yürüyüş için. Kendim asics upcourt 6 kullanıyorum salonda ve salon dışı kullanınca konforlu olmuyor. Onun yerine amazondan Under Armour Charged Surge 4 modeline bakabilirsiniz.
Gel olan koşu ve yürüyüş için en uygunudur. Adı üstüne jel taban.
Arkadaşlar bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum. Voleybol ayakkabısı ancak ben yürüyüş amaçlı kullanacağım. Diğer ayakkabılara göre farkı var mı?
Asics
Siz tam numaranızımı aldınız. Yorumlara bir büyük numara alınmasını öneriyorlar.Çok bir farkı yoktur fakat ua charged surge 4 bence biraz daha kaliteli olacağını düşünüyorum. Ama tam bir fikrim yok tabii ki sizin seçiminiz. Ben kullandığım için özellikle önerdim.
Nike revolution 7 yapıstır geç
Siz tam numaranızımı aldınız. Yorumlara bir büyük numara alınmasını öneriyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.