Spor için program önerisi

Mr.Gimli

Decapat
Daha fazla  
Merhaba en son 1 yıl önce 2 ay spor salonuna gitmiştim lakin benimle hocaların ilgilenmemesi ve ne yapacağımı bilmediğim için bırakmıştım. Şimdi tekrardan başlamayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir program yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki sizce nasıl bir program yapayım tavsiyeniz var mı acaba bir de takviye almam gerekir supplement olrak.

Ben ilk başladığımdan beri 2 senedir bu programı yapıyorum ve çok faydasını gördüm takviye olarak bir şey almana gerek yok beslenmene dikkat etmen lazım.

Ben ilk başladığımdan beri 2 senedir bu programı yapıyorum ve çok faydasını gördüm takviye olarak bir şey almana gerek yok beslenmene dikkat etmen lazım.

Vallahi hocam onu yapamam evde ne çıkarsa onu yiyeceğim o yüzden protein tozudur creatindir lazım olur mu diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…