Spor ile boy uzaması durar mı?

onurburhan21

Hectopat
Daha fazla  
15 yaşında 1.81 boy, 90 kiloyum 2019 yazında spor salonuna başlamıştım. O zaman 173 boyum vardı ve 70 kiloydum. Şu an tabii bıraktım, bir 5 6 ay kilo aldım bayağı. Şimdi tekrar başlarsam boyum uzaması durar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Moderasyon ekibi TDK profesörlerinden oluşuyor diye biliyordum. :) 'Durur mu?' şeklinde yazılması lazım.
15 yaşında 1.81 boy, 90 kiloyum 2019 yazında spor salonuna başlamıştım. O zaman 173 boyum vardı ve 70 kiloydum. Şu an tabii bıraktım, bir 5 6 ay kilo aldım bayağı. Şimdi tekrar başlarsam boyum uzaması durar mı?
Bana bu kadar nasıl uzadığının sırrını verir misin?
Sporla bu kadar uzayacağını zannetmiyorum.

Moderasyon ekibi TDK profesörlerinden oluşuyor diye biliyordum. :) 'durur mu?' şeklinde yazılması lazım.

Bana bu kadar nasıl uzadığının sırrını verir misin?
Sporla bu kadar uzayacağını zannetmiyorum.

Babam 176 annem ise 160 ben 15 yaşımda neden bu kadar uzunum bende bilmiyorum şahsen sülalemde zaten 185 üstü maksimum 4 kişi falan var (onlarda uzak akraba) süt ve süt ürünlerini bayağı severim her gün yerim herhalde onları fazla yediğimden bir de basketbol sağ olsun.
Hormonu basmışlar.

Aynen.
Moderasyon ekibi TDK profesörlerinden oluşuyor diye biliyordum. :) 'durur mu?' şeklinde yazılması lazım.

Bir de o otomatik düzeltmenin hatası hiç bakmadan gönderdim mesajı ondan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı