M Muhammet4 Decapat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #1 Merhaba kısa ve öz şekilde soracağım spor lisesi mezunları tıp okuyabilir mi?
5 561816 Decapat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 902 Makaleler 1 Çözümler 4 20 Eylül 2023 #2 Muhammet4 dedi: Merhaba kısa ve öz şekilde soracağım spor lisesi mezunları tıp okuyabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yks gir oku. Artı 0 Eksi
Muhammet4 dedi: Merhaba kısa ve öz şekilde soracağım spor lisesi mezunları tıp okuyabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yks gir oku.
roademka Decapat Katılım 15 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #3 Muhammet4 dedi: Merhaba kısa ve öz şekilde soracağım spor lisesi mezunları tıp okuyabilir mi? Genişletmek için tıkla... Okuyamaz YKS girmen lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Muhammet4 dedi: Merhaba kısa ve öz şekilde soracağım spor lisesi mezunları tıp okuyabilir mi? Genişletmek için tıkla... Okuyamaz YKS girmen lazım.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.234 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #4 Okuyabilir. YKS'deki sayısal alanda sıralamanıza bağlı. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS M Muhammet4 Decapat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #5 Adrastos dedi: Okuyabilir. YKS'deki sayısal alanda sıralamanıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Cidden mi hocam? Arkadaşlarım diyor ki girmene izin yok falan diyorlar. roademka dedi: Okuyamaz YKS girmen lazım. Genişletmek için tıkla... Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Okuyabilir. YKS'deki sayısal alanda sıralamanıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Cidden mi hocam? Arkadaşlarım diyor ki girmene izin yok falan diyorlar. roademka dedi: Okuyamaz YKS girmen lazım. Genişletmek için tıkla... Neden?
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 10 20 Eylül 2023 #6 Muhammet4 dedi: Cidden mi hocam? Arkadaşlarım diyor ki girmene izin yok falan diyorlar. Neden? Genişletmek için tıkla... Girebilirsin tabiiki de sayısaldan derece yap gir. Artı 0 Eksi
Muhammet4 dedi: Cidden mi hocam? Arkadaşlarım diyor ki girmene izin yok falan diyorlar. Neden? Genişletmek için tıkla... Girebilirsin tabiiki de sayısaldan derece yap gir.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.234 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #7 Muhammet4 dedi: Cidden mi hocam? Arkadaşlarım diyor ki girmene izin yok falan diyorlar. Neden? Genişletmek için tıkla... Arkadaşların sallıyor. Öyle bir şey yok. YKS'de sıralaması yeten herkes istediği bölümü okuyabilir. Artı 0 Eksi
Muhammet4 dedi: Cidden mi hocam? Arkadaşlarım diyor ki girmene izin yok falan diyorlar. Neden? Genişletmek için tıkla... Arkadaşların sallıyor. Öyle bir şey yok. YKS'de sıralaması yeten herkes istediği bölümü okuyabilir.
KS KS M Muhammet4 Decapat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #8 Adrastos dedi: Arkadaşların sallıyor. Öyle bir şey yok. YKS'de sıralaması yeten herkes istediği bölümü okuyabilir. Genişletmek için tıkla... Çok saolun hocam bir anlık hayatım bitmişti atakanatlgn dedi: Girebilirsin tabiiki de sayısaldan derece yap gir. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam cevabınız için Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Arkadaşların sallıyor. Öyle bir şey yok. YKS'de sıralaması yeten herkes istediği bölümü okuyabilir. Genişletmek için tıkla... Çok saolun hocam bir anlık hayatım bitmişti atakanatlgn dedi: Girebilirsin tabiiki de sayısaldan derece yap gir. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam cevabınız için
KeReM BeY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 2.150 Çözümler 15 Yer KKTC 20 Eylül 2023 #9 Muhammet4 dedi: Çok sağ olun hocam bir anlık hayatım bitmişti. Genişletmek için tıkla... Spor lisesinden mezun olup tıp mı okumak istiyorsun. Artı 0 Eksi
Muhammet4 dedi: Çok sağ olun hocam bir anlık hayatım bitmişti. Genişletmek için tıkla... Spor lisesinden mezun olup tıp mı okumak istiyorsun.
KS KS M Muhammet4 Decapat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #10 KeReM BeY dedi: Spor lisesinden mezun olup tıp mı okumak istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, şu an spor lisesinde okuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
KeReM BeY dedi: Spor lisesinden mezun olup tıp mı okumak istiyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, şu an spor lisesinde okuyorum.