Spor salonunda dumbellar yetmiyor

f27sarap

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle bu yorumu gören herkese merhaba. Gittiğim spor salonunda maksimum 35 kilo dumbell var ve artık bu ağırlıklar bana yetmiyor, çok kolay geliyor. Salonda değiştirme imkânım yok, olsa bile fiyatlar çok pahalı. Sadece dumbell konusunda sıkıntım var, bu yüzden kendime Jimx'den olimpik dumbell barı almayı düşünüyorum. Ancak Şikayetvar sitesinde, bazı insanlar Jimx'in ürünlerini göndermediğini söylüyor. Tam emin olamadım. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bu yorumu gören herkese merhaba. Gittiğim spor salonunda maksimum 35 kilo dumbell var ve artık bu ağırlıklar bana yetmiyor, çok kolay geliyor. Salonda değiştirme imkânım yok, olsa bile fiyatlar çok pahalı. Sadece dumbell konusunda sıkıntım var, bu yüzden kendime Jimx'den olimpik dumbell barı almayı düşünüyorum. Ancak Şikayetvar sitesinde, bazı insanlar Jimx'in ürünlerini göndermediğini söylüyor. Tam emin olamadım. Sizce ne yapmalıyım?
Şikayetvar'da her sitenin olumsuz yanını göreceksindir, -pek bilgili olmamakla beraber sorumluluk üstlenmiyorum- git istersen apple şikayetvar yaz apple'dan da şüphe duymaya başlarsın.

35 kilonun ötesinde dumbelle niye ihtiyaç duyuyorsun ki? Chest press'te falan yetmiyordur onu da benchte yapman lazım veya makinesi vardır illa. 35 kilodan fazla dumbell olmaması küçük bir salonsa çok normal.

35 kilonun ötesinde dumbelle niye ihtiyaç duyuyorsun ki? Chest Press'te falan yetmiyordur onu da benchte yapman lazım veya makinesi vardır illa. 35 kilodan fazla dumbell olmaması küçük bir salonsa çok normal.

Hem bar hem dumbel yapıyorum makinede çalışmıyorum.

Tekrar sayisini arttir.

Tekrar sayım zaten yüksek ağırlıklar çok hafif geliyor.

Göğüs veya omuz çalışırken yetmiyorsa hocamın dediği gibi bench press ve barbell shoulder press yapabilirsin.

Bunları zaten yapıyorum üzerine ek olarak dumbella yapıyorum.

Şikayetvar'da her sitenin olumsuz yanını göreceksindir, -pek bilgili olmamakla beraber sorumluluk üstlenmiyorum- git istersen Apple Şikayetvar yaz Apple'dan da şüphe duymaya başlarsın.

Haklısın.

Son düzenleme:
35-35 ile 3 set 10-12 tekrar DB bench yapabiliyorsan helal. (tabi full rom yaptığını varsayarsak)

Pause yap. plaka takılan kısa barlar rom'u ciddi manada kısıtlıyor ayrıca stabil değiller, şöyle bir sıkıntı da var muhtemelen 35 kilodan fazlasını bara sığdıramayacaksın. O yüzden o topa girmeni önermem.

Yeni konular

Geri
Yukarı