Spor salonunda ne yapılmalı?

İyi de kreatin alındığı zaman sonuç olarak böbreklere bir yük biniyor bunu dengelemek için de çok su içmek lazım ama bunun bilincinde olmayan insanların böbrekleri gerçekten yorulabilir böbrekleri yorduğu doğru bir iddia bence.
Hayır yormuyor.

Böbrek sorunları olan bireyler üzerinde de bir çalışma olsa daha net bir şey söyleyebiliriz.
Burada güzel açıklamış.
Creatine supplements may transitorily rise serum creatinine levels and mimic a kidney disease. If its use is associated with a high protein diet, the resulting increase in blood urea nitrogen will increase the confusion. Since clinical laboratories usually inform the estimated glomerular filtration rate based on serum creatinine, its elevation may lead to over diagnose a chronic renal failure, with the inherent personal and public health consequences. Creatine supplements are safe and do not cause renal disease. Reports of kidney damage associated with its use are scanty. However, creatine supplements should not be used in people with chronic renal disease or using potentially nephrotoxic medications.

Son düzenleme:
Bana yazmadığını biliyorum. Cevap vermem için illa mesajımı alintilamana gerek yok forum burası adı üstünde.

Sizin ozelinizde demedim zaten. Genele konuştum. Spor yapan kişiler bu bahaneleri çok sık yapıyor. Konunun ilk mesajinda da tecrübesiz olduğunuzu, kreatin ve protein tozlarını hangi ölçüde kullanmanız gerektiğini sormuşsunuz ona karşılık cevap verdim.

Ben yazılanları okuyorum da sen fazla alınıyorsun sanırım.

Genele konuşacaksanız sizde ayrı bir konu açabilirsiniz. Gidip kendi yazdığını okumadığına göre görselini bende bırakacağım aç tekrar bir oku. Hem etiketliyorsun hem boş bahaneler diyorsun hem de ben illa bir şey almalıyım dememe rağmen sadece alınır mı diye tavsiye istememe rağmen gelip burada niye illa bir şey alma derdindesin diyorsun. Haksız olduğunu bilmene rağmen hala cevap veriyorsun uza ya.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-21 210226.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-21 210226.png
    25,2 KB · Görüntüleme: 12
Genele konuşacaksanız sizde ayrı bir konu açabilirsiniz. Birisine söylemediği sözler üzerinden yanıt verip sonra alıngansın diyemezsin. Genele konuşmak istiyorsan sende konu aç konuş.
Forumdaki konular zaten hem özel hem genele hitap etmek için var. Sizden izin almayacağım ne yazacağıma karar verirken. Hem bu konuyu bu kadar uzattığınıza göre alınıyorsunuz işte. "Alıngansın diyemezsin" demenden belli. Hakaret mi ettim? Dışarıda birisi size alıngansın dediğinde aynı tepkiyi veriyor musunuz merak ettim. Ağa paşa tavırlarına gerek olduğunu düşünmüyorum. Kötü bir niyetle yazmadım, rahatsız olduysanız daha da yazmam zaten. Başarılar dilerim spor hayatınızda.

Genele konuşacaksanız sizde ayrı bir konu açabilirsiniz. Gidip kendi yazdığını okumadığına göre görselini bende bırakacağım aç tekrar bir oku. Hem etiketliyorsun hem boş bahaneler diyorsun hem de ben illa bir şey almalıyım dememe rağmen sadece alınır mı diye tavsiye istememe rağmen gelip burada niye illa bir şey alma derdindesin diyorsun. Haksız olduğunu bilmene rağmen hala cevap veriyorsun uza ya.

Hocam arkadaş kendi fikrini savunmuş, herkesin düşüncesi farklı olabilir o konuda, bana göre alınır takviye ilk alışma sürecinden sonra, ayrıca antrenman öncesi alınan Hardline Nox2 öneririm, tadı lolipop gibi ama içindekiler güzel, enerji veriyor, forumda tartışmaya gerek yok.

Hocam arkadaş kendi fikrini savunmuş, herkesin düşüncesi farklı olabilir o konuda, bana göre alınır takviye ilk alışma sürecinden sonra, ayrıca antrenman öncesi alınan Hardline Nox2 öneririm, tadı lolipop gibi ama içindekiler güzel, enerji veriyor, forumda tartışmaya gerek yok.

Bak böyle güzel güzel açıklayan adam oldu mu ne güzel oluyor işte. Gelip boş yere alıngansın ne diye illa takviye almak istiyorsun gibi garip garip sorularla insanı boğmaya gerek yok. İnsanın halinden anlayan adam ne güzel yazıyor. Birileri örnek alsın. Helalsin reis sağ ol tavsiye için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı