Spor sonrası karında yoğun acı

Emirhac

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm. Normalde düzenli ve her gün spor yapan biri değildim ancak spora başladım 1-2 gün karın bölgesine yoğun şekilde çalıştım ve yüksek derecede acı sardı acı sadece karın bölgemde hareket edince vs. acıyor, 2 gündür de bu acı geçmiyor. Bu şekilde spora devam edeyim normal midir yoksa bir sorun mu var.

Son düzenleyen: Moderatör:
15 gün kadar o acı sürebilir :) 7-10 gün boyunca günde 2-3 mekik çek ve dinlendir.

Uzun süreden sonra karın bölgesini çalıştırıyorsan ya da ilk defa çalıştırıyorsan ilk seferde güzel mekik sayıları elde edersin, ertesi gün ağrılar başlar :)

Hocam çok spor yapan biri değilseniz normal. Ben de bundan 6 ay önce şınav çekersem 1 ay bacaklarım tutmuyordu. Düzenli spora başlayınca öyle sorunlar görülmemeye başladı kendi üzerimde.

O acılar daha sürecek hemen geçmez, bilginiz olsun. Bu arada çok zorlamayın aksi halde siz zararlı çıkabilirsiniz. Durumunuzu en iyi siz bildiğinizden dolayı gerektiğinde doktora gitmekten çekinmeyin ve varsa hocanızdan/uzman personelden destek alın.

Acılar normal ama normalmiş diyerek fazla yorma kendini yapamayacağını anladığında bırak sonra kaslarını yırtar uğraşır durursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı