M mberkay348 Centipat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var önceden spor sonrası kas ağrısı hissederdim ancak artık pek olmuyor. Bu iyi bir şey mi bilemedim acaba antrenmanın hakkını mı vermiyorum ya da beslenmem iyi olduğundan mı kaynaklanıyor?
Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var önceden spor sonrası kas ağrısı hissederdim ancak artık pek olmuyor. Bu iyi bir şey mi bilemedim acaba antrenmanın hakkını mı vermiyorum ya da beslenmem iyi olduğundan mı kaynaklanıyor?
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.957 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2023 #2 Antremanın ne kadar sürüyor? Şiddetli mi yoksa sakin bir antreman mı yapıyorsun ve hareketleri tam doğru yapıp kendini tamamen zorluyor musun?
Antremanın ne kadar sürüyor? Şiddetli mi yoksa sakin bir antreman mı yapıyorsun ve hareketleri tam doğru yapıp kendini tamamen zorluyor musun?
Nebilm Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 229 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İntel core i5 2400 Anakart: Foxconn h61mxl-k Ekran kartı: Gtx 1060 3 Gb Ram: 8 Gb Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 11 Nisan 2023 #3 Zamanla vücut alışıyor.
qrasvent Centipat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #4 Vücut direnci artıyor, alışıyorsunuz. Çıtanızı yavaş yavaş yukarıya çekebilirsiniz aslında.