Spor Ve Diyet Planım İle İlgili Fikir

bassholder

Megapat
Daha fazla  
1.5 ay önce spora başladım fakat hasta olmam vs. 15 gün gidip bıraktım. 1 aydır falan gitmiyorum. MacFit'e gidiyorum ve PT'min bana verdiği planın doğru olduğunu düşünmüyorum. Bana çok başından atmış gibi geliyor.

Öncelikle 92 kiloyum. 31 kilo gibi ciddi bir yağ oranım var. Bana verdiği spor ve diyet planını resim olarak yükledim. Geçen yıl 107 kiloydum ve diyetle 95 kiloya kadar düştüm. Yazın da biraz dengeli biraz dengesiz beslenerek kilomu 91'e kadar düşürdüm. Ama bu kas kaybı yaşamama neden oldu. Bana barfiks makinesi falan yazmış ama yapamıyorum. Jump Squat yap diyor ama kutunun üzerine. Sizce doğru bir plan mı benim daha mı yüksek performansla yapmam lazım?
WhatsApp Image 2018-11-13 at 2.48.00 AM.jpeg WhatsApp Image 2018-11-13 at 2.48.32 AM.jpeg WhatsApp Image 2018-11-13 at 2.49.20 AM.jpeg WhatsApp Image 2018-11-13 at 2.49.36 AM.jpeg WhatsApp Image 2018-11-13 at 3.02.44 AM.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiği program özensiz yazılmış ayrıca antrenmandan önce kardiyo yapılmaz.
Cardio (Ölüm!) vs. Bunlar nedir? :(
Kilo vermek gibi bir hedefin varsa FullBody çalışıp antrenman sonuna 30 Dakika kardiyo eklemelisin dostum.

Örnek verecek olursam;
  • 10 Dakika İp Atlama
  • 10 Dakika Bisiklet
  • 10 Dakika Koşu Bandı (2 Dakika Yürüyüş 1 Dakika koşu şeklinde, 2 Dakika yürüyüş 1 Dakika koşu 1 Set oluyor desek 3 Set yapıcaksın 1 Dakikan kalacak onda da koşabildiğin en hızlı seviyeye alıp koşacaksın ve antrenmanı bitireceksin.)
Ayrıca birden fazla kası çalıştıran hareketler yaparakta daha fazla yağ yakabilirsin, Antrenmana gitmeden 30 Dakika önce Filtre kahve içmeyi unutma. :)

Kilo vermek gibi bir hedefin varsa FullBody çalışıp antrenman sonuna 30 Dakika kardiyo eklemelisin dostum.

Örnek verecek olursam;
  • 10 Dakika İp Atlama
  • 10 Dakika Bisiklet
  • 10 Dakika Koşu Bandı (2 Dakika Yürüyüş 1 Dakika koşu şeklinde, 2 Dakika yürüyüş 1 Dakika koşu 1 Set oluyor desek 3 Set yapıcaksın 1 Dakikan kalacak onda da koşabildiğin en hızlı seviyeye alıp koşacaksın ve antrenmanı bitireceksin.)
Ayrıca birden fazla kası çalıştıran hareketler yaparakta daha fazla yağ yakabilirsin, Antrenmana gitmeden 30 Dakika önce Filtre kahve içmeyi unutma. :)
Ölüm'den kastı çok zor anlamında yani :D Teşekkür ederim. Bence de pek özenli yapmadığını düşünüyorum. Koşu bandında çok zorluyor çünkü beni. 15 dakikada 300 kalori yakmak demek 10 ile koşmak demek. 15 Dakikada o kadar koşunca bacaklarım ağrıyor bu nedenle de en sondaki ölüm kardiyosunda çok zorlanıyorum. Teşekkür ederim deneyeceğim.

Örnek verecek olursam;
  • 10 Dakika İp Atlama
  • 10 Dakika Bisiklet
Antrenmanlarıma whey protein de eklesem sizce iyi mi yapmış olurum kötü mü? Çünkü günlük rutinimde proteini bol bir yemek yemem pek mümkün değil akşama kadar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı