Spor ve müzik için kulaklık önerisi

seercii

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba spor ve müzik için kulaklık bakıyorum aynı zamanda telefonda konuşmak için de. Aklımda AirPods vardı ama seçemedim. Kulak üstü de güzel geliyor gözüme acaba AirPods 3. nesil mi yoksa 2. nesil Pro mu tercih etmeliyim? 3. nesil tercih edersem ek olarak kulak üstü de alabilirim 1500 civarına.

Samsung Galaxy Buds 2 veya Pro'su bende alacağım inşallah yarın.

Bende 2. Nesil pro var. 3. Nesili seçmememin nedeni gürültü engelleme, şeffaf mod vb. özelliklerin olmayıp düz bir kulaklık olması.

Ben de iPhone olduğu için direkt olarak AirPods alayım kulaklık işini çözeyim dedim ama çok kararsızım kulaküstüde güzel geliyor gözüme 3. nesil tercih edilmez o zaman

Spor ve müzik için kesinlikle silikonlu kulaklık al. Silikonsuz kulaklıklar dışarıya ses veriyor ve aynı şekilde dışarıdaki sesi kesemiyor. Model olarak net bir şey söyleyemeyeceğim ama illa samsung almana gerek yok.

Spor ve müzik için kesinlikle silikonlu kulaklık al. Silikonsuz kulaklıklar dışarıya ses veriyor ve aynı şekilde dışarıdaki sesi kesemiyor. Model olarak net bir şey söyleyemeyeceğim ama illa samsung almana gerek yok.
telefonun iphone o yüzden airpods düşünüyorum airpods pro 2. nesil mantıklı olur diye düşünüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı