Spor yaparak uzamak mümkün mü?

XReallyShot

Hectopat
Merhaba, bu yılın ağustos ayında 17 yaşıma girmiş olacağım. 1.70 civarı 72 kiloyum ve biraz uzamak istiyorum çok değil 5 6 cm uzasam yeter. Olayın aslı kız arkadaşım sporcu olduğu için benden uzun ve ben de ondan uzun olmasa da aynı boyda olmak istiyorum. Genetik faktör biraz var ailede en uzun benim kuzenlerim vs. 2 metre bayağı uzun. Haftaya spora başlamayı planlıyorum sizce bu ne kadar mümkün biraz kilo versem biraz esneklik kazansam uzama ihtimalim var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu yılın ağustos ayında 17 yaşıma girmiş olacağım. 1.70 civarı 72 kiloyum ve biraz uzamak istiyorum çok değil 5 6 cm uzasam yeter. Olayın aslı kız arkadaşım sporcu olduğu için benden uzun ve ben de ondan uzun olmasa da aynı boyda olmak istiyorum. Genetik faktör biraz var ailede en uzun benim kuzenlerim vs. 2 metre bayağı uzun. Haftaya spora başlamayı planlıyorum sizce bu ne kadar mümkün biraz kilo versem biraz esneklik kazansam uzama ihtimalim var mı? Tavsiyeleriniz nelerdir? Teşekkürler.

Yani 5-6 Cm'ye az demissiniz ama bence o gayet fazla yasınızda 17 oldugundan dolayı maalesef cok fazla uzayabileceğinizi düşünmüyorum ama hala büyüme hormonunuz aktifse uzayabilirsiniz 3-4 cm falan.

Bende spor bayağı boy uzatmıştı fitness'a başladığım ilk 5 ayda 3 cm civarı uzamıştım tabii genetik, uyku kalitesi, beslenme gibi faktörlerde önemli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı