Spor yaparken en acı verici anınız

Spor yaparken en acı verici anınız hangisiydi? Benimki sadağın (ok çantası) içinde 12 tane ok varken üstüne oturmak 😰. Neyse ki okun arkalığına oturdum.
Downhill sporu yaparken fren telinin kopup kayanın üstünden uçmam uçuruma doğru aşşağısı 25 metre idi bisiklete tutunmasam şuanda ölmüştüm.
EDİT : Telinin demişim kablonun olcak.

Son düzenleme:
2012 yılında bir turnuvada eski antrenörüme karşı (eski Balkan şampiyonu) oynadığım masa tenisi maçında attığım ters adım yüzünden sağ diz ve patellar tendonumu dağıtmıştım. Aylarca düzgün yürüyemedim, çok yakın zamana kadar koşu bile yapamıyordum. Sonrasında komando tugayındaki teğmen sağ olsun, komando sporuyla birlikte verdiği ek diz çalışmalarıyla sorunum neredeyse hiç kalmadı ancak hâlâ çok fazla zorlamaya cesaret edemiyorum. En azından koşu yapabiliyorum ve merdivenleri acı çekmeden inip çıkabiliyorum.

2003 yılında uzun eşek oynarken gene sağ dizimi sakatlayıp 8.5 ay topallayarak yürümüştüm, onun üstüne bu sakatlık gelince uzun süreli bir fizik tedavi sürecine katlanmak zorunda kaldım.

Üniversitede amerikan futbolu oynadım yıllarca, galiba ankara deplasmanında bir çocukla kafa kafaya çarpıştık, çarpıştık derken öyle denk gelmedi göre göre, bile bile kafa kafaya girdik. Galiba orda ufak bir beyin sarsıntısı geçirdim, birkaç dakika gözlerim karardı, baş dönmesi oldu. Tabi sonra tetkikler yaptırdık sorun çıkmadı ama ciddi ağrı yapmıştı.

Futbol maçı vardı. Maça hazırlık bitmişti. Henisi maçtaydık ilk yarıyı bitirmiştik ikinci yarıya girmiştik daha yeni başlamıştı karşı takım atağa çıkmıştı. Karşı taraftaki takım atağa çıktı sonra kafa vuruldu bende topu alarak yere attım kendimi çocuk geldi. Bacağıma doğru kaydı. Bacağımdaki kemik çatlamıştı ama o an sinirden kolumu yanlışlıkla demire vurdum. Üstüne birde bacağımdaki bir deri yırtılmıştı. Yani çifte sakatlık yaşadım. Bacağım 6 ay da iyileşti ama bir daha futbol oynayamadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı