Konsantre ve izole wheyli %100 Whey Proteini, %23 BCAA, düşük şeker ve yağ; taurin, glutamin ve lösinli. Macaristan menşeli. İncele, yorumları oku ve satın al.
Optimum Gold Standard Whey Protein Tozu 2273 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
Hafta 5 gün antrenman yapıyorum. 2 ölçek antrenman önce ve sonra 2 ay kadar gidiyor. Ağır antrenman yapmıyorsanız size antrenman sonra 1 ölçek yeterli. Buda size 3 ay kadar felan gider.
Eskiden bunlar ucuzdu çok marka vardı piyasada şimdi markaların çoğu tr de yok.
Hafta 5 gün antrenman yapıyorum. 2 ölçek antrenman önce ve sonra 2 ay kadar gidiyor. Ağır antrenman yapmıyorsanız size antrenman sonra 1 ölçek yeterli. Buda size 3 ay kadar felan gider.
Eskiden bunlar ucuzdu çok marka vardı piyasada şimdi markaların çoğu tr de yok.
genellikle sabahlar ı2 yumurta peynir vs tüketirim öğlen kursda birşey yemem çünkü dışarı yemeği sevmem akşam evde çorba salaat plav makarna vs antrenman esnasında su tüketirim antrenmandan sonra yatarım
genellikle sabahlar ı2 yumurta peynir vs tüketirim öğlen kursda birşey yemem çünkü dışarı yemeği sevmem akşam evde çorba salaat plav makarna vs antrenman esnasında su tüketirim antrenmandan sonra yatarım
Piyasa şartlarında spor yapmakda maliyetli oldu eskiden aldıklarımı şuan alamıyorum. Beslenmeniz dediniz gibiyse protein anlamadınız için ağır kilo ile çalışmayın.
Piyasa şartlarında spor yapmakda maliyetli oldu eskiden aldıklarımı şuan alamıyorum. Beslenmeniz dediniz gibiyse protein anlamadınız için ağır kilo ile çalışmayın.
Ben weider kullanıyorum diğerlerine göre ek içeriği daha fazla.