Spor yaparken neler yenebilir?

Burak İncehasan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Spora gidiyorum, tavuk pilav dışında yiyecek çok bir şey aklıma gelmiyor. Ne yiyebilirim? Tavuk pilav yemekten şikayetçi değilim sadece sanki sadece bunu yiyince tek çeşit yetersiz besleniyormuşum gibi hissediyorum. Siz neler yiyorsunuz yazabilir misiniz?

Amacınız kilo vermekse, pilav şeker oranı yüksek bir besin ama yararlı karbonhidrat besinidir. Tavuk, Pilav hem protein hem de açlığınızı karşılayan yeterli kaloriye sahip bir ikili. Olabildiğince ikisini tüketin, sıkıldığınızda makarna, bulgur, sebze yemeği, fasulye, bakliyat v.b şeylere yönelebilirsiniz. Abur cubur, yağlı, kızartma v.b yememeye özen göstermek yeterli olur.

Definasyon da nasıl olmalı beslenme? Uzun süredir kütle koyuyorum, güzel bir defineyle parçalı olmak istiyorum. Supplementsiz doğal bir şekilde ne kadar yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Definasyon da nasıl olmalı beslenme uzun süredir kütle koyuyorum güzel bir defineyle parçalı olmak istiyorum supplementsiz doğal bir şekilde ne kadar yapabilirim?
Bunun için ayrı konu açmanız gerek farklı bir kişinin konusunda sormamalısınız. Define dönemi için de kendimden değil arkadaşımdan örnek vereceğim. Yarışmaya hazırlanmadığınızı düşünerek normalde ağırlıklı olan kalorisi yüksek karbonhidrat ve yağ tüketimine dikkat ederken protein miktarını en tab seviyede tutup yağ oranı için de ekstra kardiyo ve sert idman yapmalısınız. Kütle koyduysanız karbonhidrat tüketimini azaltmak zor olacaktır ama parçalı bir görünüm için beslenme çok önemli.

Kalori ihtiyacıma baktığımda 3400-4000 arası çıkıyor, ne kadar tüketmem sağlıklı ve en hızlı sonucu verir ?

Yeşil mercimek, yulaf, brokoli, tavuk, pilav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…