Spor yapıp kilo verememek

ErenEr07

Picopat
Daha fazla  
Yahu 3 haftadır gidiyorum, ilk haftalarda 5kilo verdim. 99 kiloyum ama ne görüntüde değişiklik oldu ne de hissedilen.
3 haftadır ne işlenmiş şeker tüketiyorum ne de zararlı ürünler. Evde 800'lerde kalori açığım var. Full body girip kardiyo yapıyorum ama 1.5 haftadır kilo veremiyorum. Cidden motivasyonum yok oldu.

Yahu 3 haftadır gidiyorum, ilk haftalarda 5kilo verdim. 99 kiloyum ama ne görüntüde değişiklik oldu ne de hissedilen.
3 haftadır ne işlenmiş şeker tüketiyorum ne de zararlı ürünler. Evde 800'lerde kalori açığım var. Full body girip kardiyo yapıyorum ama 1.5 haftadır kilo veremiyorum. Cidden motivasyonum yok oldu.

Bu sorunun bir sürü yanıtı olabilir boy kilo yaş hastalık öyküsü alınan kalori yapılan spor süresi yapılan kardiyo süresi sinidirim uyku stres ?

Motivasyonu kaybetme beden kendini kıtlık moduna alır ve zayıflamayı yavaşlatır devam edersen vereceksin.

5 kilo da kıtlığa almaz hocam bence sindirim sıkıntısı ya da stres ya da uyku problemi gibi.

Bir tık ceza yedim kusura bakamyın.

Gün içinde yorgun hissediyor musun?

Genellikle evet.

Bu sorunun bir sürü yanıtı olabilir boy kilo yaş hastalık öyküsü alınan kalori yapılan spor süresi yapılan kardiyo süresi sinidirim uyku stres?

5 kilo da kıtlığa almaz hocam bence sindirim sıkıntısı ya da stres ya da uyku problemi gibi.

Hocam 190/99/16
20dk ağırlık / 40dk kardiyo
En az 7 / ortalama 8 saat uyku.
Streslik bir şeyim yok pek.

Motivasyonu kaybetme beden kendini kıtlık moduna alır ve zayıflamayı yavaşlatır devam edersen vereceksin.

Umarım devam edeceğim amacım yaza hazırlanmak değil zaten zamanım bol.

Günde 100 gram protein alıp en fazla 1100 kalori gibi bir şey almaya çalışın sonucu görürsünüz.

Ortalama 50gr alıyorum protein tozu kullanmalı mıyım? Proteinocn de fitness paketi var protein tozu + BCAA + creatine 800TL.
Şimdi şöyle 50gram protein size göre biraz düşük doğal olarak alması da biraz zor haliyle takviye olarak alabilirsiniz ama creatine falan kilo vermenizi etkilemez. Yağdan karbonhidrattan uzak durun. Sabah 3 haşlanmış yumurta yanında 1 dilim ekmek işte domates salatalık falan. Öğlen protein tozu. Akşam da çok yağlı, karbohidrat içermeyen bir yemek 1000 kalori civarı alırsanız yağ yakarsınız.

Hocam 1100 az değil mi?
Değil bence sonuçta kilo vermeye çalışıyor. Bende 1300 falan alıyorum normalde diyette olmasam bile doyuruyor beni açlık/enerji eksikliği çekmiyorum.

Bir tık ceza yedim kusura bakamyın.

Genellikle evet.

Hocam 190/99/16
20dk ağırlık / 40dk kardiyo
En az 7 / ortalama 8 saat uyku.
Streslik bir şeyim yok pek.

Umarım devam edeceğim amacım yaza hazırlanmak değil zaten zamanım bol.
Kaloriyi arttır biraz. 1800 kalori civarı al, 150-180'i protein, 50'si yağ, kalanı carb olsun.

Geri
Yukarı