ArmutGameTV Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 24 4 Aralık 2024 #1 Normalde spor yapmadığım zaman uyuyabiliyordum rahatça. Ne zaman spora başladım uyumayı dert edince istediğim vakitte uyuyamamaya başladım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Normalde spor yapmadığım zaman uyuyabiliyordum rahatça. Ne zaman spora başladım uyumayı dert edince istediğim vakitte uyuyamamaya başladım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.616 Çözümler 35 4 Aralık 2024 #2 1. seçenek, psikolojik olarak kendini buna ikna etmen. 2. seçenek, yaşın ve fizyolojik durumun uygunsa uyku takviyesi almak. Ben 1.seçenekte ısrarcıyım.
1. seçenek, psikolojik olarak kendini buna ikna etmen. 2. seçenek, yaşın ve fizyolojik durumun uygunsa uyku takviyesi almak. Ben 1.seçenekte ısrarcıyım.
ArmutGameTV Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 24 4 Aralık 2024 #3 Shinya Kogami dedi: 1. seçenek, psikolojik olarak kendini buna ikna etmen. 2. seçenek, yaşın ve fizyolojik durumun uygunsa uyku takviyesi almak. Ben 1.seçenekte ısrarcıyım. Genişletmek için tıkla... Melatonin takviyesi alacaktımda bağımlılık yapar bilmem ne dediler almadım.
Shinya Kogami dedi: 1. seçenek, psikolojik olarak kendini buna ikna etmen. 2. seçenek, yaşın ve fizyolojik durumun uygunsa uyku takviyesi almak. Ben 1.seçenekte ısrarcıyım. Genişletmek için tıkla... Melatonin takviyesi alacaktımda bağımlılık yapar bilmem ne dediler almadım.