Spora başlayacak birisi için tavsiyeler

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 18 yaşındayım boyum 1.75 kilom 80. boyumu epeydir ölçmedim belki 4-5 cm uzamıştır ama kilomu yeni tarttım. Tek amacım 68-69 kiloya düşmek. Ekim'e kadar 70 kiloya düşmek istiyorum. Spor salonunda hoca program veriyormuş. Sizce ek olarak ne yapmam gerekir? Spor hakkında hiçbir bilgim yok bir dambıl bile kaldırmadım. Ayrıca fitness ile ilgili eğitici videolar atan YouTube kanalı da önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Spor hakkında hiç bir bilgin yoksa kendi vücut ağırlığınla başlamanı öneririm. Yaşadığın şehirde spor parkları illaki vardır. Bu hem sana çevre hem de senden ilerde olan insanları gözlemleme şansı sağlar. Şınav, barfiks, mekik, koşu . İlk başlarda hiç yapamaman önemli değil normaldir . Denemen önemli . Sana alışkanlık ve spor çevresi katacak parkta yaptığın için ve temel olarak hazır , estetik hale geleceksin . Bir süre kendindeki gelişimi fark ettiğinde sen de mutlu olacaksın. Hareketler için "THENX, Calisthenicmovement" kanallarına göz atabilirsin.
Belli bir süre geçtikten sonra artık vucüt ağırlığını kolayca kontrol etmeye başladığında fitness'a geçmeni öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı