Dostlar selam, pazar günü spor salonuna yazılacağım. Yazıldıktan sonraki süreci bana anlatabilecek biri var mı? Program vb. şeyleri hoca ile ne zaman yapıyoruz ve program dışındaki şeyler ne?
Program vs. tarzı şeyleri hocaya sorabilirsiniz. Büyük ihtimal Full body program verecektir. 2-3 Ay sonrasında internette bulunan programlardan size uygun olanı seçebilirsiniz. (Güray Aydın'ın Hipertrofi 1 programını öneririm.) Onun dışında formlarınıza dikkat edin. Odaklanarak antrenman yapın ve hakkını verin.
İlk gün sordum 3 gün sonra sor bana dedi gittim liste çıkarttı Full body değilse fullbody yapın ilk 3 ay sonra istediğinize yönelin ilk hafta et kırığı olacaksınız onun acısı zamanla geçiyor. Hocalarla siz sormadığınız sürece fazla ilgilenmiyorlar.
Kalori hesaplaması yaparak bol bol karbonhidrat ve protein kaynaklı beslenebilirsiniz. Bu sizin kilo almanıza yarar. Klasik tavuk ve pilav yiyebilirsiniz.