JETTİN ULTİSİ
Hectopat
124 kiloyum zayıflayıp kas yapmak istiyorum. İlk önce dışarıda yürüyüş yaparak mı vermeliyim yoksa spora giderek mi kilo verilmeliyim?
Hocam maşallah kilonuz bayağı çok bana sorarsanız spor salonuna gidebilirsiniz. Yeme içmeyi dikkat ederseniz sağlıklı kilo vermenizi öneririm. Ayrıca protein tozu önerebilirim kas yapma ve zayıflama için.
124 kiloyum zayıflayıp kas yapmak istiyorum. İlk önce dışarıda yürüyüş yaparak mı vermeliyim yoksa spora giderek mi kilo verilmeliyim?
Hocam benim 20 kilo verdiğim bir yöntem var biraz acı ama etkili. Bu yöntem kendinize karşı mazoşist olmanızı gerektirse de bayağı etkili. İlk başta günde 1 öğün sadece çorba içerek kendinizi aç bırakarak üstüne sık sık evde mekik yaparak kilonuzun kabasını giderin. 10 - 20 arası bir kilo verip hareket ederken daha az zorlanacak hale gelince spora başlayın. Ben 24 saatte 1 öğün sadece çorba içip aç kalıp yürüyüş mekik yaptım. 120 kilodan 100 kiloya indim yaz gelene kadar 8 - 10 kilo daha verip spora başlayacağım. Başka yöntemler diyetler var ama sıkılıp bırakırsınız.
Protein tozu kas da yapmaz zayıflatmaz da.