O One Face Kilopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.213 Çözümler 1 26 Temmuz 2022 #11 brightosayisamuel dedi: Daha çok işlemden geçmiş, içindeki protein oranı yüksek, laktoz, yağ, karbonhidrat olarak düşük olan whey protein türüdür. Daha çok işlemden geçtiği için fiyatı daha yüksektir. Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi hocam. Mesela 30 gramında 25 gram falan protein oluyormuş. İyiymiş ama pahalı.
brightosayisamuel dedi: Daha çok işlemden geçmiş, içindeki protein oranı yüksek, laktoz, yağ, karbonhidrat olarak düşük olan whey protein türüdür. Daha çok işlemden geçtiği için fiyatı daha yüksektir. Genişletmek için tıkla... Baktım şimdi hocam. Mesela 30 gramında 25 gram falan protein oluyormuş. İyiymiş ama pahalı.
brightosayisamuel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ocak 2019 Mesajlar 2.663 Çözümler 8 26 Temmuz 2022 #12 One Face dedi: Baktım şimdi hocam. Mesela 30 gramında 25 gram falan protein oluyormuş. İyiymiş ama pahalı. Genişletmek için tıkla... Evet hammaddesi ve içeriği güzel olur ama çok pahalıdır özellikle son 6 ayda çok fazla zamlandı.
One Face dedi: Baktım şimdi hocam. Mesela 30 gramında 25 gram falan protein oluyormuş. İyiymiş ama pahalı. Genişletmek için tıkla... Evet hammaddesi ve içeriği güzel olur ama çok pahalıdır özellikle son 6 ayda çok fazla zamlandı.