Spora yeni başlayacak kişiye tavsiyeler

Dramatic

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bu ay içinde spora başlayacağım. Azimli biriyim bu yüzden spor bakımından sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama beslenme konusunda iştahım çok kapalı. Kilom 55 boyum 170 önerebileceğiniz iştah açıcı veyahut daha hızlı gelişmemi sağlayabilecek bir şeyler önerir misiniz?

Not: Hap içemiyorum maalesef travmadan dolayı.

Hocam yeni başladıysanız ilk yapmanız gereken spor alışlkanlığı kazanmanız. Disiplinli bi şekilde gitmeniz. İştah açıcıya falan gerek yok fazla kalori almak için sabah erken kalkın güne erken başlamak her türlü kalori açısından aavantaj sağlayacaktır. Kilo alcam diyede çok yağlı fast food yemek yemeyin

spordan daha önemli olan beslenmedir. onun dışında başkaları bana belki katılmaz ama gittin salonda biraz insanları izle bazılarıyla tanış yoksa sıkılabilirsin. hem daha iyi olur böyle

günlük kalori ihtiyacından 500 kalori fazlasıyla beslen.
İştahım kapalı işte midem kaldırmıyor belli bi kaloriden sonra

Hocam yeni başladıysanız ilk yapmanız gereken spor alışlkanlığı kazanmanız. Disiplinli bi şekilde gitmeniz. İştah açıcıya falan gerek yok fazla kalori almak için sabah erken kalkın güne erken başlamak her türlü kalori açısından aavantaj sağlayacaktır. Kilo alcam diyede çok yağlı fast food yemek yemeyin
Hocam belli bir kaloriden sonra midem kaldırmıyor zayıf kalmaya devam ediyorum daha fazla yemem lazım imkan da var ama yiyemiyorum

spordan daha önemli olan beslenmedir. onun dışında başkaları bana belki katılmaz ama gittin salonda biraz insanları izle bazılarıyla tanış yoksa sıkılabilirsin. hem daha iyi olur böyle
Sağolasın hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı