falconnF5
Centipat
Daha fazla
Aynen. Tükenişe 1-2 tekrar kaldığını tam olarak kestirebiliyorsanız öyle yapmanız daha iyi olur toparlanma açısından.Rehber: Antrenmanlarımı en kolay nasıl kaydederim?
Bu rehberi yazmamın sebebi antrenmanları kaydetmeyip her hafta aynı tekrar ve ağırlıkla çalışıp yerinde sayan arkadaşlarımız olması. Antrenmanlarımı neden kaydetmeliyim? Kas gelişiminin anahtarı her idmanda bir önceki idmandan 1-2 tekrar fazla çıkarmaya çalışarak her seferinde limitlerimizi...www.technopat.net
Hocam rehberinizi okudum, bundan sonraki antrenmanlarımı kaydedeceğim artık. Güzel bir rehber olmuş elinize sağlık.
Bir de şunu sorayım, ben göğüs antrenmanında neredeyse bütün hareketlerde göğsümü ya hiç hissedemiyorum ya da çok hafif hissediyorum. Daha çok omuzlara giden kısımları ve kolları hissediyorum. Bunun sebebi ne olabilir, neyi yanlış yapıyorum?
@2entorno ???Hocam rehberinizi okudum, bundan sonraki antrenmanlarımı kaydedeceğim artık. Güzel bir rehber olmuş elinize sağlık.
Bir de şunu sorayım, ben göğüs antrenmanında neredeyse bütün hareketlerde göğsümü ya hiç hissedemiyorum ya da çok hafif hissediyorum. Daha çok omuzlara giden kısımları ve kolları hissediyorum. Bunun sebebi ne olabilir, neyi yanlış yapıyorum?