Kıyafet değiştirir gibi program değiştirme. Bu sporun yarısı antrenman yarısı beslenme unutma. Saçma sapan supplementlere ihtiyacın yok yemeklerden karşılayabildiğin sürece. Sosyal medyalardaki algılara takılma mümkünse sporla ilgili hiçbir içerik tüketme bile. Özellikle Instagram çöplük tamamen popüler kültür köleleriyle dolu. Güray Aydın ve Ağırsağlam dışında düzgün içerik üreten birisi gelmedi bu sporda şu an aklıma, bu ikisini sıkı takip edebilirsin. Multivitamin ve Omega 3 alabilirsin iyi olur. Bütçen varsa magnezyum ya da direkt ZMA da iyi olur. Devamlılıktan daha önemli bir şey yok. Sonuca değil sürece bak. Şimdilik aklıma bunlar geldi.Arkadaşlar spora yeni başladım. 16 yaşında, 52 kiloyum fitness yapan arkadaşlar şu ana kadar öğrendikleri bilgiler hakkında tavsiyeler verebilir mi? Yardımcı olanlara teşekkürler.
Kendinizi sartlamayin psikolojik olarak çok etkiliyor. Kilo alamadığım için geceleri uyuyamıyordum öyle söyleyeyim, zamana bırakın eninde sonunda her şey yerine oturuyor. Hareketleri nizami yapın, bunları biliyorsunuzdur zaten. Aklınıza takılan özel bir şey varsa sorabilirsiniz, yanıtlamaya çalışırım.
Hocam haftada kaç gün çalışmalıyım çok çalışmayı seviyorum da bir de kalori ve protein miktarını soracağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.