Spora yeni başlayan kişi steroid kullanıyor

iyi de 5 yıl fizik yapmasa da bıraktıktan sonra kas kaybı olacak yavaş yavaş veya yag oranı artacak . bunu engellemenin iki yolundan birisi düzenli her sene vs steroid alımı o zaman ona alışacak. Keza fiziğini geliştirme sürecini spor yapma olarak degil de bir an önce geçilmesi gereken süre- evre olarak görmesi de yanlış gibi. Bu mantıkta 40 sene düzenli spor yapanlar ona enayi gibi geliyor şeklinde anladım.
İşte hocam arkadaş bilgisiz hem de sabırsız, dediğim gibi hatayı kendisi yapıyor ve pişman olacak.

Bir şekilde arkadaşını durdur. Bu işi çok iyi anlayan ve musabakaya hazırlanan. 11 senedir vücut geliştirme yapan arkadaşım var. Yıllardır steroid kullanıyor. Ben naturel çalışıyorum. Sonun ne olacak dediğim de,öl.m olduğunu açık açık belirtti.
üniversitede bir arkadaşım vardı. spor yapmayı sevmedigi için her sene nisan- mayıs ayında güzel gözükmek için kür kullanırdı, senede max 3 ay spor yapardı . o zamanlar bana da sürekli satmaya calısırdı :)

Merhaba, kendisini defalarca uyarmama rağmen internetten bulduğu bir siteden steroid almış ve kullanmaya başlamış. İlaçların orijinal olduğunu söylüyor ama ben şüpheliyim, Başlangıç Boldenon Kürü 10 haftalık bu sitedeki ilaçların orijinal olma olasılığı nedir?

Bu işten anlayan kişiler cevaplarsa sevinirim, kendisine daha da zarar vermeden vazgeçirmek istiyorum. Benim söylediklerimi takmıyor lakin tecrübeli kişilerin yorumlarını belki dikkate alır.
Hocam zararlarından bahsettiniz mi? Hormon tedavisi görmek zorunda kalacağı, uzun vadede kalp sıkıntıları, kısırlık veya bunun ona testosterondan çok östrojen hormonu da getireceği(bazı gelişmiş anabolik steroidler bunun önüne geçti ancak bunun onlardan biri olmadığı belli) bıraktığında vücudunda bir sürü feminen belirti gösterecek. Gene uzun vadede topları kiraz çekirdeğine dönüşecek, ömründen çalacak, organ yetmezliği başlayacak. Kas yapıp bırakırım kafası da ayrı saçmalık, çünkü o kaslar yerinde durmayacak, antremanı bırakmasa bile yerinde durmayacak.

Üstelik daha adam gibi spora başlamamış biri küre başlamamalı yarı yolda bırakır, gider hastanelerde hormon tedavisine başlar. Bana kalırsa kimse küre başlamamalı, yarışmaya çıkmayan sporcuların kür kullanması düpe düz ahmaklıktır.

Son düzenleme:
üniversitede bir arkadaşım vardı. spor yapmayı sevmedigi için her sene nisan- mayıs ayında güzel gözükmek için kür kullanırdı, senede max 3 ay spor yapardı . o zamanlar bana da sürekli satmaya calısırdı :)
Çok yaşamaz,sen de hayatından çıkart onu kankam,arkadaşınsa eğer 😊

Hocam zararlarından bahsettiniz mi? Hormon tedavisi görmek zorunda kalacağı, uzun vadede kalp sıkıntıları, kısırlık veya bunun ona testosterondan çok östrojen hormonu da getireceği(bazı gelişmiş anabolik steroidler bunun önüne geçti ancak bunun onlardan biri olmadığı belli) bıraktığında vücudunda bir sürü feminen belirti gösterecek. Gene uzun vadede topları kiraz çekirdeğine dönüşecek, ömründen çalacak, organ yetmezliği başlayacak. Kas yapıp bırakırım kafası da ayrı saçmalık, çünkü o kaslar yerinde durmayacak, antremanı bırakmasa bile yerinde durmayacak.

Üstelik daha adam gibi spora başlamamış biri küre başlamamalı yarı yolda bırakır, gider hastanelerde hormon tedavisine başlar. Bana kalırsa kimse küre başlamamalı, yarışmaya çıkmayan sporcuların kür kullanması düpe düz ahmaklıktır.
Her şeyin farkında hocam, anlattım dinlemiyor. Hatta enjeksiyon konusunda benden yardım istemişti :D geri çevirdim tabi ki. Kendisi mi yapıyor yoksa bir yerde mi yaptırıyor bilgim yok.

Her şeyin farkında hocam, anlattım dinlemiyor. Hatta enjeksiyon konusunda benden yardım istemişti :D geri çevirdim tabi ki. Kendisi mi yapıyor yoksa bir yerde mi yaptırıyor bilgim yok.
Yapacak bir şey yok o zaman hocam. Burnunun dikine gidecek ve sonuçlarına da kendi katlanacak. Hani kısırlık yapabilen bir ilacı neden alırsın bilmiyorum, ileride çocuk yapamayan bir herifle kim evlenecek? Kısa zamanda kolay yoldan az buz insana iyi gözükeceğim diye kendi çocuğundan, sağlığından ,ömründen olmak anlamayacağım bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı