Spora yeni başlayan kişi steroid kullanıyor

Bizim salondada bir çocuk vardi 17 yasinda vucudunda sifir kas ve spora baslayali 1 ay olmuş steroid alacağım abi kafaya koydum diyordu hiç engel olmadim. Neden engel olayim insanda akil var değil mi biraz dusunsun arastirsin biz keriz miyiz spora gelip yardiriyoruz her istedigimizi yiyemiyoruz senelerce.

Yanlış biliyorsam duzeltin steroid denilen şey vucuddaki kas oranini arttirip hizla gelistirmiyor mu?
Bunun icin once vücudunda kas olmasi yani altyapi olmasi gerek miyor mu?
Adam salona selamünaleyküm demis daha girmeden igne yapmaya calisiyor. Ne diyeyim adama nasıl akil vereyim simdi?

Bizim salondada bir çocuk vardi 17 yasinda vucudunda sifir kas ve spora baslayali 1 ay olmuş steroid alacağım abi kafaya koydum diyordu hiç engel olmadim. Neden engel olayim insanda akil var değil mi biraz dusunsun arastirsin biz keriz miyiz spora gelip yardiriyoruz her istedigimizi yiyemiyoruz senelerce.

Yanlış biliyorsam duzeltin steroid denilen şey vucuddaki kas oranini arttirip hizla gelistirmiyor mu?
Bunun icin once vücudunda kas olmasi yani altyapi olmasi gerek miyor mu?
Adam salona selamünaleyküm demis daha girmeden igne yapmaya calisiyor. Ne diyeyim adama nasıl akil vereyim simdi?
Barış hocanın bir lafı vardı, eşeğe steroid vursan eşekte gelişir. Bu laf çok yanlış anlaşılmış olacak ki spora başlayan biri ilk gün vursa o bile gelişim sağlar kafasında yorumlamışlar. Steroidler genelde en fazla natural sınıra yakın veya sınıra ulaşmış kişiler tarafından kullanılır. Spora yeni başlayan zayıf kişiye veya kilolu kişiye fayda sağlamaktan çok zararlarını daha arttırır. Çünkü yeni başlamış kişi ne antrenman bilir ne set bilir ne de beslenme bilir, bunları bilmeyen biri steroidden ne gibi bir gelişim görebilir ki.

Ben ilaç kullananlara öcü gözüyle bakanlara da karşıyım, adam işini biliyorsa geçmişi varsa ve yarışma hedefi varsa banane abi basan bassın steroidi. Amma velakin spor salonuna ilk defa giren birinin steroid muhabbetlerine cidden sinir oluyorum. Eskiden protein tozu sihirli bir toz olarak görüldüğü için doping etkisi falan bekliyorlardı o yüzden protein tozu içen natural değildir gibi komik muhabbetler dönüyordu. Sosyal medya sağolsun bu algıyı çoğunlukla kırdı ama steroid gerçeğini öğrenenler daha supplement demeden direkt steroid kür muhabbetine giriyor.

Barış hocanın bir lafı vardı, eşeğe steroid vursan eşekte gelişir. Bu laf çok yanlış anlaşılmış olacak ki spora başlayan biri ilk gün vursa o bile gelişim sağlar kafasında yorumlamışlar. Steroidler genelde en fazla natural sınıra yakın veya sınıra ulaşmış kişiler tarafından kullanılır. Spora yeni başlayan zayıf kişiye veya kilolu kişiye fayda sağlamaktan çok zararlarını daha arttırır. Çünkü yeni başlamış kişi ne antrenman bilir ne set bilir ne de beslenmebilir, bunları bilmeyen biri steroidden ne gibi bir gelişim görebilir ki.

Ben ilaç kullananlara öcü gözüyle bakanlara da karşıyım, adam işini biliyorsa geçmişi varsa ve yarışma hedefi varsa bana ne abi basan bassın steroidi. Amma velakin spor salonuna ilk defa giren birinin steroid muhabbetlerine cidden sinir oluyorum. Eskiden protein tozu sihirli bir toz olarak görüldüğü için doping etkisi falan bekliyorlardı o yüzden protein tozu içen natural değildir gibi komik muhabbetler dönüyordu. Sosyal medya sağ olsun bu algıyı çoğunlukla kırdı ama steroid gerçeğini öğrenenler daha supplement demeden direkt steroid kür muhabbetine giriyor.

Güzel anlatmışsın kardeşim söylediklerine katılıyorum. Benim tek karşı oldugum şey bir kişinin yarışma hazırlığı yoksa yani profesyonel sporcu değilse steroid kullanması. Abi ucuz bir şey değil nereye kadar kullanacak bırakınca depresyona girecek küçülünce. O kadar emek var. Bir de profesyonel bir kişi gerek bilgisi gerek çevresi yoluyla sıkıntılarını giderebilir. Sıradan vatandaş ne yapsın. Bu yüzden ben Pro sporcular dışında kullanılmasına karşıyım hocam dürüstçe söylemek gerekirse.

Merhaba, kendisini defalarca uyarmama rağmen internetten bulduğu bir siteden steroid almış ve kullanmaya başlamış. İlaçların orijinal olduğunu söylüyor ama ben şüpheliyim, Başlangıç Boldenon Kürü 10 haftalık bu sitedeki ilaçların orijinal olma olasılığı nedir?

Bu işten anlayan kişiler cevaplarsa sevinirim, kendisine daha da zarar vermeden vazgeçirmek istiyorum. Benim söylediklerimi takmıyor lakin tecrübeli kişilerin yorumlarını belki dikkate alır.
Fake olma olasılığı yüksek, kürden önce ve kür esnasında kan testi yaptırırsa daha net anlaşılır. Testonun fake olup olmadığını anlamak için LH, FSH, TOTAL TESTOSTERON yeterli olacaktır ancak bolde biraz daha karmaşık. E1, E2, tam kan hemogram (hgb ve rbc özellikle yükselmeli) ile bir miktar anlayabiliriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı