Sporcu insanların garipliği

Merhaba, uzun bu konu beni rahatsız ediyor. Az önce Instagram'da dolaşırken yeniden karşıma çıktı. Postta klasikleşmiş olarak kalçasını ekrana sokan bir ablamız; spor yapmayan erkekler gerçekten şu anda ne yapıyor? Diyordu. Bunun gibi yüzlerce posta denk geliyorum kaç aydır. Yorumlarda bir tane bile laf eden yok. Bu sadece beni mi rahatsız ediyor? Sanki spor yapmak dışında her şey anlamsız. Spor yapmayan herkes boş şeyler yapıyor. Örneğin bir e-spor oyuncusuysan onlara göre boş. Tabii herkes böyle değildir tabii ki. Sadece beni rahatsız ediyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Herkese gösterilen postların algoritması farkl “…” yazan yere tıklayıp ilgilenmiyorum seçeneğine tıklayın sonra bu konu ilgiçi çekmiyor yazısına basın bunu 2-3 tane sevmediniz o postlara yaparsanız bir daha görmezsiniz.

Hocam emin olun yapıyorum. Bunun gibi bir çok konuya yapıyorum ama karşıma çıkıyorlar. Ama burada mevzu bu değil. Bazı sporcu arkadaşların bu garip davranışı hakkında sizin fikrinizi almak istedim. Kimse yorumlarda bir şey söylemeyince ben mi yanlış düşünüyorum diye düşünmeye başladım.

Boş beleş tipten boş konu.
Ne alaka hocam ? Zorunuza gitmiş belli ki. Bazı kelimesini vurgulamadım diye mi böyle yaptınız ? Anlarsınız sanmıştım. E-Spor örneği verdiğim için mı "boş beleş tip" olduğumu düşündünüz ? Forum teknoloji forumu olduğu için böyle bir örnek verdim. Tekrarlıyorum, anlarsınız sanmıştım. Eğer bunlar değilse neden bu kadar zorunuza gitti ? Size göre nerede yanlış düşünüyorum ?

Spor yapmayan insanın kendi vücuduna saygısı yoktur. Spor yapmaya başladığınız andan itibaren zaten birçok konuda kesin kararlar almış olacağınızdan ötürü disiplin kavramınız yeniden şekillenir ve netlik kazanır.

Konu başlığındaki ablamıza gelince: Bu tipler genelde 45-55 kilo arası olur. Bir deri bir kemik olan bu zarganalar zayıf olmayı fit olmak zanneder.

Genelde salonlara da erkek düşürmeye veya fotoğraf çekmeye giderler.

IQ seviyesi diğer bilim ve sanat dallarına yetmeyen, buna istinaden kendisini spor gibi şeylere adayan insan beyanı onlar.
Dikkate alma.

Evet spor faydalıdır. Evet bence de herkes spor yapmalıdır. Ama bu spor yürüyüş olabilir. Günde 5-6 km yürüyüş olabilir.

Ama hayat spordan ibaret değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…