Sporda 2. ayı olan birisi için protein tozu önerisi

Tolgaavc

Decapat
Daha fazla  
İlk defa protein tozu kullanacağım. Spora yeni basadım 2. aydayım. Hangi protein tozunu önerirsiniz? Proteinocean markası nasıldır, kullananlar var mı, önerir misiniz veya neleri önerirsiniz, bilgilendirir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanmayın hocam.
Sebep belirtebilir misiniz?

İlk defa protein tozu kullanacağım. Spora yeni basadım 2. aydayım. Hangi protein tozunu önerirsiniz? Proteinocean markası nasıldır, kullananlar var mı, önerir misiniz veya neleri önerirsiniz, bilgilendirir misiniz?
Hocam amacım hiç bir markayı kötülemek değil fakat HIQ ve HARDLINE bence Proteinocean a göre bir tık daha iyi bir marka ama tabi ki Proteinocean da kullanılabilir güvenilir yani.
Bütçe söylerseniz düzgünce bir öneride bulunabilirim :)

Sebep belirtebilir misiniz?

Hocam amacım hiç bir markayı kötülemek değil fakat HIQ ve HARDLINE bence Proteinocean a göre bir tık daha iyi bir marka ama tabi ki Proteinocean da kullanılabilir güvenilir yani.
Bütçe söylerseniz düzgünce bir öneride bulunabil
hocam fiyatlara pek hakim değilim bi kere almısken iyisini almak istiyorum o yüzden iyisi hangisiyse onu istiyorum

Kullanman gerekli olduğunu düşündüren nedir dostum?
Bu fiyatlarda hem mantıklı değil hem de gereksiz. Protein tozunun en dandiğini alsan 20 gram protein için 30 lira vereceksin.

Onun yerine tavuk göğüs alırsan 20 gram protein için kilosu ortalama 200 dersek 20 lira vereceksin.

Ki en kaliteli protein tozu dahi içerik olarak tavuk ve yumurtaya yaklaşamaz bile.

Şu protein tozu işini bırakın tamamen reklam. Kadınların her makyaj malzemesine zıplaması gibi zıplıyoruz şunlara😂

Doğal protein kaynakları tüketmesi hayatına ve sağlığına genel olarak baktığımızda onun açısından daha iyi olacaktır.
Evet tabi ki et süt yumurta daha iyidir fakat protein tozları da doğallığı bozan bir durum değil zaten sürekli olarak bu tarz şeyler yiyemeyen veya günlük alması gereken proteini karşılayamayan insanlar eğer sporcuysa tüketilmesi tavsiye edilir aynı zamanda kan testi vs. verip doktoruna danışıp içmesinin tavsiye ederim.

Doğal protein kaynakları tüketmesi hayatına ve sağlığına genel olarak baktığımızda onun açısından daha iyi olacaktır.
evet haklısın fakat o hem bütçe hem de vakit açısından o kadar vaktim olmayabiliyor o yüzde toz kullanmak en mantklısı

hocam fiyatlara pek hakim değilim bi kere almısken iyisini almak istiyorum o yüzden iyisi hangisiyse onu istiyorum
Yani hardlıne yada HIQ iyidir Weider felan diyeceğim fakat çok pahalı o yüzden HIQ almanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı