Arkadaşlar merhaba, şimdi sporda ilk günümde göğüs, omuz, ön kol girdim fakat göğüste tam yanma hissedemedim ufak bir gerilme hissiyatı oluştu sadece bu normal midir?
Arkadaşlar merhaba, şimdi sporda ilk günümde göğüs, omuz, ön kol girdim fakat göğüste tam yanma hissedemedim ufak bir gerilme hissiyatı oluştu sadece bu normal midir?
1-2 hafta yaparsan yanma başlar iyice vücut daha yorgun olmadığından pek bir enerji kaybetmiyor sana bir şey olmamış gibi gelir 2 hafta falan sürekli yaparsan hissedersin yanmayı bende de aynı olduydu.
Spora yeni başlamışken herhangi bir his beklemek doğru olmaz. Ayrıca kasın yanması, gerilme hissiyatı oluşturması da kas gelişimi anlamına gelmez. Sizin yeni başlayan biri olarak hareket formlarını oturtmanız lazım. Doğru formda hareketi yapıyorsanız zaten çalışmak istediğiniz bölgenin aktif olamama gibi bir lüksü yok.