Sporda kolda gelişme durdu

Kimse sormayı akıl etmemiş nedense. Program değiştiğinden beri ağırlıklarım düştü dediğine göre, etkileyen şey program. Programında ne değişti tam olarak?
 
Dediğim gibi spora 7-8 aydır düzenli olarak gidiyorum. Program değiştiğinden beri (2 hafta oldu)kolda agirliklarim düştü. Yememe falan dikkat ediyorum ama önceden kaldırdığım ağırlıkları kaldıramıyorum. Motivasyon gidiyor sporda moralim bozuluyor. Kol günlerinde hemen yapıp gidesim geliyor. Ne tavsiye edersiniz tavsiyeye çok ihtiyacım var.
Sana tavsiyem 2 ay boyunca 8set 3-4 tekrar kaldırabildiğin en ağır kilo la çalış. Daha sonra normal antrenman dön güç artışını hissedeceksin.
 
Ben programımı aynı gün bir büyük kas bir de küçük kas olarak kullanıyorum. Sana da öneririm. Kola bir gün ayırma. Mesela şöyle yapabilirsin;
Haftanın 1. günü Göğüs ve Triceps
Haftanın 2. günü Sırt ve Biceps
Haftanın 3. günü Omuz ve Bacak gibi. Ama kola bir gün ayırmana gerek yok.
 
Kanka bu giyiniş ve davranışlarından akılsız olduğu anlaşılan kişilere sakın bakma. O dedikleri olay için en az 5 6 sene düzgün idman ve beslenme gerekiyor ki 7 8 ay yapmışsın.
Kol gününden 1 gün önce karbonhidrata aban spordan önce de kahve+müzik dinle. Sana en iyi önerim bu olabilir. Kol gününden önce de sırt girme (ona göre düzen ver programına) çünkü sırt ve biceps pull(çekiş) egzersizleridir ve bağlantılıdır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı