Spordan sonra hamlığımı nasıl atarım?

Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Selamlar, 8 aydır evimde oturuyordum işim dolayısıyla markete gitmek dışında hiçbir fiziksel aktivitem yoktu. Kilo almak istediğim için spora başladım, 3 gün vücudum alışsın diye yürüyüş ve koşu yaptırdılar bugün ağırlık çalışmaya başladık. Vücudum ne kadar hamladıysa spordan sonra duşa girip yatmış olmama rağmen şu an kanat kısımlarım ve omuzlarım inanılmaz ağrıyor. En azından adaptasyon süreci bitene kadar bu hamlığı nasıl atabilirim üzerimden?

Boy: 183cm
Kilo: 49.

Ben de alamıyorum ya :D benim de bir 10 kilo almam lazım ama alamıyorum. Zor iş cidden. Spora daha yeni başladıysan çok yorma kendini. Başlangıçta ağırlıkları olabildiğince minimum seviyede tutmaya çalış. Yoksa ölü gibi yatarsın spor sonrası.

Yalnız yaşıyorum, masaj yapabilecek kimsem yok, kanat kısmıma kendim masaj yapabileceğimi sanmıyorum o kadar esnek bir insan değilim.
Ben de alamıyorum ya :D benim de bir 10 kilo almam lazım ama alamıyorum. Zor iş cidden. Spora daha yeni başladıysan çok yorma kendini. Başlangıçta ağırlıkları olabildiğince minimum seviyede tutmaya çalış. Yoksa ölü gibi yatarsın spor sonrası.
Valla hocamız 20 kilo ile başlaman lazım dedi, emir kuluyuz dinliyoruz. Özel hoca tuttum sırf bunun için. 20 dediyse mecbur 20 devam edicem.. Zorlandığımı söyledim ama sık kendini diyor :D
Ilık su ile duşa girerek.
Denedim maalesef almıyor..
Ağrı ilk zamanlarda olur sonra geçer bir daha ağrı çekmezsin. Ama sporu bırakır 1-2 ay ara verirsen döndüğünde yine aynı yerlerin ağrır. Boşuna süreklilik diye konuşmuyor hocalar.
Yeni başladım, 1 senelik üyelik başlattım. 1 Seneyi doldurana kadar ara vermeden devam edeceğim, hedefim 65 kilo. Eğer 65 olabilirsem 1 sene sonunda duruma göre ya bırakacağım ya da devam edeceğim. Vücut kitleme bakmam gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı