Sporjinal güvenilir mi?

berkcansmn

Femtopat
Bu siteden ayakkabı alacağım ürünleri orijinal mi? Site güvenilir mi? Alışveriş sonrası mağdur eder mi? Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteden ayakkabı alacağım ürünleri orijinal mi? Site güvenilir mi? Alışveriş sonrası mağdur eder mi? Önerilerinizi bekliyorum.

Güvenilir gibi duruyor ama garip bir şekilde Nike markalı bir ayakkabıyı Nike orijinal sitesinden daha ucuza satıyor.

Bu firmayı AVM'lere rahatlıkla görebilirsiniz, güvenilir yani. Hatta bir çalışanlarıyla konuştuğumda Adidas'ın alt firması gibi bir şey olduğunu söylemişti. Ancak siz yine de linkini atarsanız daha iyi olur, harf oyunlu bir siteye denk gelerek dolandırılmayın.

Tabii ki iyidir. Bizim burada mağazaları falan da var. Piyasaya göre bir tık iyi fiyatları var. Bir de ara ara yaptığı kampanya vb. şeylerle gayet kullanılır.

Tabii ki iyidir. Bizim burada mağazaları falan da var. Piyasaya göre bir tık iyi fiyatları var. Bir de ara ara yaptığı kampanya vb. şeylerle gayet kullanılır.

Hocam 800 olan ayakkabıyı 900 TL'ye satıyorpar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…