PocoBey Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci i5 3.nesil 8gb ram Gtx 1060 3 gb ekran kartı Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #1 Merhaba, Nike krampon alacaktım fakat Nike'in kendi mağazasında numara yok. Sportive'de var. Sportive'den güvenilir şekilde alışveriş yapabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2023
Merhaba, Nike krampon alacaktım fakat Nike'in kendi mağazasında numara yok. Sportive'de var. Sportive'den güvenilir şekilde alışveriş yapabilir miyim?
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 1 Ekim 2023 #2 İnternette insanlar sorunsuz geldiğini söylemiş.
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.590 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #3 Evet güvenlidir, bulunduğum şehirde mağazaları da vardı birkaç sene önce
PocoBey Centipat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci i5 3.nesil 8gb ram Gtx 1060 3 gb ekran kartı Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #4 Iorweth25 dedi: Evet güvenlidir, bulunduğum şehirde mağazaları da vardı birkaç sene önce Genişletmek için tıkla... Eyw bro Iorweth25 dedi: Evet güvenlidir, bulunduğum şehirde mağazaları da vardı birkaç sene önce Genişletmek için tıkla... Hocam orjinal deilmi yani sıkıntı olmasın Iorweth25 dedi: Evet güvenlidir, bulunduğum şehirde mağazaları da vardı birkaç sene önce Genişletmek için tıkla... Hocam orjinal deilmi yani sıkıntı olmasın Iorweth25 dedi: Evet güvenlidir, bulunduğum şehirde mağazaları da vardı birkaç sene önce Genişletmek için tıkla... Hocam orjinal deilmi yani sıkıntı olmasın Iorweth25 dedi: Evet güvenlidir, bulunduğum şehirde mağazaları da vardı birkaç sene önce Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal değilmi yani sıkıntı olmasın Iorweth25 dedi: Evet güvenlidir, bulunduğum şehirde mağazaları da vardı birkaç sene önce Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal değilmi yani sıkıntı olmasın Son düzenleme: 1 Ekim 2023
Iorweth25 dedi: Evet güvenlidir, bulunduğum şehirde mağazaları da vardı birkaç sene önce Genişletmek için tıkla... Eyw bro Iorweth25 dedi: Evet güvenlidir, bulunduğum şehirde mağazaları da vardı birkaç sene önce Genişletmek için tıkla... Hocam orjinal deilmi yani sıkıntı olmasın Iorweth25 dedi: Evet güvenlidir, bulunduğum şehirde mağazaları da vardı birkaç sene önce Genişletmek için tıkla... Hocam orjinal deilmi yani sıkıntı olmasın Iorweth25 dedi: Evet güvenlidir, bulunduğum şehirde mağazaları da vardı birkaç sene önce Genişletmek için tıkla... Hocam orjinal deilmi yani sıkıntı olmasın Iorweth25 dedi: Evet güvenlidir, bulunduğum şehirde mağazaları da vardı birkaç sene önce Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal değilmi yani sıkıntı olmasın Iorweth25 dedi: Evet güvenlidir, bulunduğum şehirde mağazaları da vardı birkaç sene önce Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal değilmi yani sıkıntı olmasın
Iorweth25 Hectopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 2.590 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #5 PocoBey dedi: Eyvallah bro Hocam orijinal değilmi yani sıkıntı olmasın Hocam orijinal değilmi yani sıkıntı olmasın Hocam orijinal değilmi yani sıkıntı olmasın Hocam orijinal değil mi yani sıkıntı olmasın Hocam orijinal değil mi yani sıkıntı olmasın Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu şehirde şubeleri olan bir zincir mağaza sanmıyorum sahte ürün satacaklarını. İnternetten alışveriş yapmadım fakat dediğim gibi fiziksel mağazaları vardı burada birkaç sene önce
PocoBey dedi: Eyvallah bro Hocam orijinal değilmi yani sıkıntı olmasın Hocam orijinal değilmi yani sıkıntı olmasın Hocam orijinal değilmi yani sıkıntı olmasın Hocam orijinal değil mi yani sıkıntı olmasın Hocam orijinal değil mi yani sıkıntı olmasın Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu şehirde şubeleri olan bir zincir mağaza sanmıyorum sahte ürün satacaklarını. İnternetten alışveriş yapmadım fakat dediğim gibi fiziksel mağazaları vardı burada birkaç sene önce