Spotify 3 ay ücretsiz kullanma

Katılım
23 Ocak 2021
Mesajlar
8.836
Çözümler
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Tash Sultana adlı şarkıcının Terra Firma adlı albümünün çıkışı için dinleyicilerine 3 aylık Spotify Premium hediye ediyor. Kullanmak için sadece 2 şart, daha önce Spotify Premium alınmamış hesap ve daha önce kullanmamış banka/kredi kartı (Sanal kart hakkınız var ise sanal kart ile alabilirsiniz.) Olması lazım.

Yalnızca bireysel plan için geçerlidir. Sonra ayda 17,99 TL. Teklif 31 Mart 2021 tarihinde sona erecektir. Keyifli dinlemeler.

Spotify Premium'u 3 ay boyunca ücretsiz kullan. (Linki koymayı unutmuşum özür dilerim. Bu linkten almanız gerekiyor.
 
Son düzenleme:
Daha önce hesapta hiç premium alınmadı ve hiç banka/kredi kartı kullanılmadı fakat uyarı veriyor.
1617044197444.png
 
Tash Sultana adlı şarkıcının Terra Firma adlı albümünün çıkışı için dinleyicilerine 3 aylık Spotify Premium hediye ediyor. Kullanmak için sadece 2 şart, daha önce Spotify Premium alınmamış hesap ve daha önce kullanmamış banka/kredi kartı (Sanal kart hakkınız var ise sanal kart ile alabilirsiniz.) olması lazım.

Yalnızca bireysel plan için geçerlidir. Sonra ayda 17,99 TL. Teklif 31 Mart 2021 tarihinde sona erecektir. Keyifli dinlemeler.
Papara sanal kart ile de yapılabiliyor. Şahsen ben para vermeden annemin üzerine papara açtım kullanıyorum. O da bir alternatif.
 
Daha çok kişinin görmesi adına öne çıkarma hakkım bittikten sonra konuyu tekrar açsam sorun olur mu? Spam yerine geçer mi?
 

Geri
Yukarı