Çözüldü Spotify aile planına nasıl geçilir?

• Konuyu başlatan ege20
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 122
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ege20

Decipat
Daha fazla  
Spotify bireysel kullanıyorum, aile planina geçeceğim de bir arkadaş da bireysel kullanıyor şu anda, nasıl geçeceğiz?

Daha doğrusu ben geçtiğimde onlara link verebilecek miyim? Yoksa 8'inde bitiyor 8'inde mi gönderebileceğim linkleri?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Kullanmaya başla diyip planı oluşturacaksın, plan oluşturunca davet linkini arkadaşına vereceksin, o da tıklayıp gereken adres vs. doldurup dahil olabilecek. Adreslerin aynı olması gerekiyor. 8'ine kadar beklemen gibi bir zorunluluk yok istediğin zaman oluşturursun ve başlatırsın planı.

Kullanmaya başla diyip planı oluşturacaksın, plan oluşturunca davet linkini arkadaşına vereceksin, o da tıklayıp gereken adres vs. doldurup dahil olabilecek. Adreslerin aynı olması gerekiyor. 8'ine kadar beklemen gibi bir zorunluluk yok istediğin zaman oluşturursun ve başlatırsın planı.

Çözüm

Linki atabilirim yani, ama o bireysel plandaki arkadaşım geçebiliyor mu? Atıyorum onunki de 10'unda bitiyor, 10'undan sonra kullanmaya basla diyebiliyor mu?

Linki atabilirim yani, ama o bireysel plandaki arkadaşım geçebiliyor mu? Atıyorum onunki de 10'unda bitiyor, 10'undan sonra kullanmaya basla diyebiliyor mu?

İster doğrudan geçer, ister ayın 10'undan sonra dahil olur. Halihazırdaki aboneliği sonuna kadar doldurmak isterse bekleyin. Fark etmez derseniz istediğinde dahil olabilir. Bu ayı ödemiş oluyor sonuçta halihazırda. Aileye sonradan da dahil olunabiliyor. Aileyi kuran kişi ilk günden itibaren aboneliği başlamış sayılıyor tabii ki. Dahil olacak kişi hangi günden itibaren kullanmak istiyorsa o gün davete icabet eder. Önce doldurup sonra ileri tarihli başlatmak gibi bir şey yok.

Soru işaretin giderildi mi hocam? @ege20

Benim dediğim bende şöyle bi seçenek çıktı ben bireysel kullanıyorum, 8inden sonra 165TL çekilcek diye onlar da dilediği gibi aile planına geçebiliyor yani bireysel olsa bile doğru mu anladım? Her ay link atmama gerek yok bir de değil mi? 6 kişiye linki atıcam bir kere ben ödedikçe devam edecek.

Son düzenleme:
Estağfirullah. Parayı tek hesaptan, yani aile hesabını satın alandan ve aileyi kurandan çeker. Aile planını sen alınca senin bireyselin plan başladığı gibi iptal olacak. Arkadaşın da ne zaman dahil olursa o zaman onun bireysel planı iptal olacak. Arkadaşından ekstra para çekilmeyecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…