Spotify alternatifi uygulama önerisi

spidey.loki

Femtopat
Daha fazla  
Arayüzü çok karmaşık olmayan, müzik kütüphanesi geniş, premium olmadan arka planda oynatma kullanılabilecek bir uygulama önerebilir misiniz?

Arayüzü çok karmaşık olmayan, müzik kütüphanesi geniş, premium olmadan arka planda oynatma kullanılabilecek bir uygulama önerebilir misiniz?

Hocam YouTube Music veya para verecekseniz Apple Music.

SoundCloud kullanıyorum ben arada, tam olarak Spotify gibi olmasa da güzel bir alternatif, daha çok bağımsız müzik yapan kişilerin işleri var.

Premium olmadan arkada müzik çalmıyor galiba.

Yüksek ihtimal öyle de fiyatı bana bayağı uygun geldi

SoundCloud kullanıyorum ben arada, tam olarak Spotify gibi olmasa da güzel bir alternatif, daha çok bağımsız müzik yapan kişilerin işleri var.

Premium olmadan arkada müzik çalmıyor galiba.
Bu uygulama hoşuma gitti, teşekkürler.

YT Music varken insanların neden hala diğer uygulamaları kullandığını anlamakta zorlanıyorum ama yorum yapmayacağım. Benim tavsiyem YT Music'dir. Youtube Premium alınca otomatik o da premium oluyor ayrıca aile paketiyle çok daha avantajlı oluyor. En güzel yanı diğer platformlardaki gibi "ne zaman gelecek yaa bu müzik" demene gerek yok. Çünkü tüm dağıtımcılar Youtube'u kullanıyor ve dolayısıyla müzik aynı anda YT Music'e de düşüyor.

Soundcloud bağımsız yayıncılar ve underground müzik için güzel bir platform fakat aradığın her müziği bulamazsın. Farklı tarzlar dinlemek için öneririm. Premium olmadan arka planda çalma özelliği var bu arada.

Size katılıyorum en ideali bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…