spidey.loki Femtopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Temmuz 2025 #21 Playlistleri Spotify'dan YT Music'e geçirmek için hangi uygulamayı önerirsiniz?
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.891 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 12 Temmuz 2025 #22 hypxness dedi: Alınacaksa YT Premium almak daha mantıklı olur gibime geliyor benim de. Spotify'dan daha iyi olduğu konular var. Genişletmek için tıkla... YT premium 2 ay kullandım çok internet yiyor. Spotify mumla ararsınız. YT'den başka şikayetim yok iptal ettim.
hypxness dedi: Alınacaksa YT Premium almak daha mantıklı olur gibime geliyor benim de. Spotify'dan daha iyi olduğu konular var. Genişletmek için tıkla... YT premium 2 ay kullandım çok internet yiyor. Spotify mumla ararsınız. YT'den başka şikayetim yok iptal ettim.
spidey.loki Femtopat Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Temmuz 2025 #23 dogan_orun dedi: YT premium 2 ay kullandım çok internet yiyor. Spotify mumla ararsınız. YT'den başka şikayetim yok iptal ettim. Genişletmek için tıkla... Ay evet birde o konu var
dogan_orun dedi: YT premium 2 ay kullandım çok internet yiyor. Spotify mumla ararsınız. YT'den başka şikayetim yok iptal ettim. Genişletmek için tıkla... Ay evet birde o konu var
WAR10CK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.005 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Sistemler Mühendisi 12 Temmuz 2025 #24 dogan_orun dedi: YT premium 2 ay kullandım çok internet yiyor. Spotify mumla ararsınız. YT'den başka şikayetim yok iptal ettim. Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir sorun hiç yaşamadım ama doğrusunu söylemek gerekirse hiç kontrol de etmedim ne kadar internet kullanıyor diye.
dogan_orun dedi: YT premium 2 ay kullandım çok internet yiyor. Spotify mumla ararsınız. YT'den başka şikayetim yok iptal ettim. Genişletmek için tıkla... Ben böyle bir sorun hiç yaşamadım ama doğrusunu söylemek gerekirse hiç kontrol de etmedim ne kadar internet kullanıyor diye.
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.592 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #25 dogan_orun dedi: YT premium 2 ay kullandım çok internet yiyor. Spotify mumla ararsınız. YT'den başka şikayetim yok iptal ettim. Genişletmek için tıkla... O tarafını bilmiyorum, ben şu an karışık olarak hem Spotify hem YT Music kullanıyorum fakat internet kullanımını hiç karşılaştırmadım
dogan_orun dedi: YT premium 2 ay kullandım çok internet yiyor. Spotify mumla ararsınız. YT'den başka şikayetim yok iptal ettim. Genişletmek için tıkla... O tarafını bilmiyorum, ben şu an karışık olarak hem Spotify hem YT Music kullanıyorum fakat internet kullanımını hiç karşılaştırmadım
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.891 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 12 Temmuz 2025 #26 WAR10CK dedi: Ben böyle bir sorun hiç yaşamadım ama doğrusunu söylemek gerekirse hiç kontrol de etmedim ne kadar internet kullanıyor diye. Genişletmek için tıkla... 8-10 GB bulacaktır. hypxness dedi: O tarafını bilmiyorum, ben şu an karışık olarak hem Spotify hem YT Music kullanıyorum fakat internet kullanımını hiç karşılaştırmadım Genişletmek için tıkla... Ben Spotify iptal ettim. 2 ay boyunca YT kullandım. 2 tane platforma para ödemek istemiyordum.
WAR10CK dedi: Ben böyle bir sorun hiç yaşamadım ama doğrusunu söylemek gerekirse hiç kontrol de etmedim ne kadar internet kullanıyor diye. Genişletmek için tıkla... 8-10 GB bulacaktır. hypxness dedi: O tarafını bilmiyorum, ben şu an karışık olarak hem Spotify hem YT Music kullanıyorum fakat internet kullanımını hiç karşılaştırmadım Genişletmek için tıkla... Ben Spotify iptal ettim. 2 ay boyunca YT kullandım. 2 tane platforma para ödemek istemiyordum.
737973 Decipat Katılım 16 Aralık 2023 Mesajlar 1.256 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #27 SoundCloud veya YT Music kullanabilirsiniz. Playlistleri aktarmak için de ben Soundiiz kullanıyorum, deneyebilirsiniz.
SoundCloud veya YT Music kullanabilirsiniz. Playlistleri aktarmak için de ben Soundiiz kullanıyorum, deneyebilirsiniz.