lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 24 Ekim 2021 #1 Spotify anasayfasında "programların" adı altında çıkan bölümü nasıl silebilirim? Anasayfamda çıkmasın istiyorum.
Spotify anasayfasında "programların" adı altında çıkan bölümü nasıl silebilirim? Anasayfamda çıkmasın istiyorum.
YMete61 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 419 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #2 Onu bende çok aradım ama sanırım kaldırılmıyor.
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 24 Ekim 2021 #3 YMete61 dedi: Onu bende çok aradım ama sanırım kaldırılmıyor. Genişletmek için tıkla... Birde üstünede yenileri eklenmiyor 4 tane var o şekilde kaldı.
YMete61 dedi: Onu bende çok aradım ama sanırım kaldırılmıyor. Genişletmek için tıkla... Birde üstünede yenileri eklenmiyor 4 tane var o şekilde kaldı.
kaiserikaan Yoctopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2022 #4 Ayarlar kısmında depolama bölümünden önbelleği sil dediğinizde programlar ana sayfanızdan kaldırılacaktır.
Ayarlar kısmında depolama bölümünden önbelleği sil dediğinizde programlar ana sayfanızdan kaldırılacaktır.
YektaÇelik Decapat Katılım 21 Ocak 2022 Mesajlar 18 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ 7 9750 GTX 1650 Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #5 kaiserikaan dedi: Ayarlar kısmında depolama bölümünden önbelleği sil dediğinizde programlar ana sayfanızdan kaldırılacaktır. Genişletmek için tıkla... Olmadı lampeonn dedi: Birde üstünede yenileri eklenmiyor 4 tane var o şekilde kaldı. Genişletmek için tıkla... Onun altındaki yerden Son düzenleme: 25 Aralık 2023
kaiserikaan dedi: Ayarlar kısmında depolama bölümünden önbelleği sil dediğinizde programlar ana sayfanızdan kaldırılacaktır. Genişletmek için tıkla... Olmadı lampeonn dedi: Birde üstünede yenileri eklenmiyor 4 tane var o şekilde kaldı. Genişletmek için tıkla... Onun altındaki yerden