Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2021 #1 Böyle değildi sanki. Eski haline nasıl çevirebilirim?
T tahes Centipat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 56 28 Mart 2021 #2 Bana da bir garip geldi. Sanırım değişmiş.
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 28 Mart 2021 #3 Bende bir değişiklik yok gibi. Çok kullanmıyorum, bu sebepten anlamamış olabilirim. Son düzenleme: 28 Mart 2021
İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 28 Mart 2021 #4 Taha E.1907 dedi: Böyle değildi sanki. Eski haline nasıl çevirebilirim? Eki Görüntüle 945711 Genişletmek için tıkla... Evet arayüz değişti. "Gelişmiş görünüm ve his" adı altında bugün güncelleme geldi.
Taha E.1907 dedi: Böyle değildi sanki. Eski haline nasıl çevirebilirim? Eki Görüntüle 945711 Genişletmek için tıkla... Evet arayüz değişti. "Gelişmiş görünüm ve his" adı altında bugün güncelleme geldi.
Taha E.1907 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 2.028 Çözümler 3 Yer Şükrü Saraçoğlu Stadyumu Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #5 İbrahim Güler dedi: Evet arayüz değişti. "Gelişmiş görünüm ve his" adı altında bugün güncelleme geldi. Genişletmek için tıkla... Geri değiştiremiyor muyuz?
İbrahim Güler dedi: Evet arayüz değişti. "Gelişmiş görünüm ve his" adı altında bugün güncelleme geldi. Genişletmek için tıkla... Geri değiştiremiyor muyuz?
Gökkayahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 1.498 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #6 Eğer tasarım değişikliği web tabanlı yapılmışsa eski sürüme de geçseniz değiştiremezsiniz. Microsoft Store üzerinden indirmişseniz ve otomatik güncelleme ile uygulama bu hale gelmişse onu kaldırıp şunu deneyebilirsiniz: Spotify için eski sürümler (Windows) | Uptodown Windows için Spotifyeski sürümlerini indirin. Uptodown'da Spotify için hiçbir eski sürümü virüs içermez ve tamamen ücretsizdir. spotify.tr.uptodown.com
Eğer tasarım değişikliği web tabanlı yapılmışsa eski sürüme de geçseniz değiştiremezsiniz. Microsoft Store üzerinden indirmişseniz ve otomatik güncelleme ile uygulama bu hale gelmişse onu kaldırıp şunu deneyebilirsiniz: Spotify için eski sürümler (Windows) | Uptodown Windows için Spotifyeski sürümlerini indirin. Uptodown'da Spotify için hiçbir eski sürümü virüs içermez ve tamamen ücretsizdir. spotify.tr.uptodown.com
Sydraaa Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 2.440 Çözümler 22 Yer Bursa / Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #7 Taha E.1907 dedi: Böyle değildi sanki. Eski haline nasıl çevirebilirim? Eki Görüntüle 945711 Genişletmek için tıkla... Eski hesabımdan yeni hesaba geçince bende de arayüz değişti şaştım. Bence böyle daha güzel olmuş. Measterpo dedi: Bende bir değişiklik yok gibi. Çok kullanmıyorum, bu sebepten anlamamış olabilirim. Eki Görüntüle 945739 Genişletmek için tıkla... Arkadaşın istediği sizin gibi olması. Bu yeni sürüm galiba hocam. Farkı görün diye attım.
Taha E.1907 dedi: Böyle değildi sanki. Eski haline nasıl çevirebilirim? Eki Görüntüle 945711 Genişletmek için tıkla... Eski hesabımdan yeni hesaba geçince bende de arayüz değişti şaştım. Bence böyle daha güzel olmuş. Measterpo dedi: Bende bir değişiklik yok gibi. Çok kullanmıyorum, bu sebepten anlamamış olabilirim. Eki Görüntüle 945739 Genişletmek için tıkla... Arkadaşın istediği sizin gibi olması. Bu yeni sürüm galiba hocam. Farkı görün diye attım.
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 29 Mart 2021 #8 Sydraaa dedi: Eski hesabımdan yeni hesaba geçince bende de arayüz değişti şaştım. Bence böyle daha güzel olmuş. Eki Görüntüle 946822 Arkadaşın istediği sizin gibi olması. Bu yeni sürüm galiba hocam. Farkı görün diye attım. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım hocam, benim halen eski stil. Bu bir tık daha güzel duruyor sanki, bana da güncelleme gelirse yaparım seve seve.
Sydraaa dedi: Eski hesabımdan yeni hesaba geçince bende de arayüz değişti şaştım. Bence böyle daha güzel olmuş. Eki Görüntüle 946822 Arkadaşın istediği sizin gibi olması. Bu yeni sürüm galiba hocam. Farkı görün diye attım. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım hocam, benim halen eski stil. Bu bir tık daha güzel duruyor sanki, bana da güncelleme gelirse yaparım seve seve.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.955 Makaleler 4 Çözümler 57 29 Mart 2021 #9 Bana da gelmemiş daha. Gayet güzel görünüyor yenisi.