Spotify çalma listesi nasıl?

tosbacık

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Çalma listem:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sevinirim.

Çalma listem:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sevinirim.

Hocam çok kaliteli ve sade bir bir playlist olmuş bu tarz müzik dinleyen insan sayısı Türkiye'de biraz az

Benimki nasıl sizce hocam.

Hocam çok iyi listede adını unuttuğum şarkıları buldum teşekkür ederim. Attığım listede olmayıp başka listemde olanlarda vardı listenizde.

Bu tarz müzik dinleyen insan sayısı Türkiye'de biraz az.

Hocam gerçekten öyle 100 kişiye sorsaniz en fazla 20 25i dinliyordur bu tür müzik.

Hocam çok iyi listede adını unuttuğum şarkıları buldum teşekkür ederim. Attığım listede olmayıp başka listemde olanlarda vardı listenizde.

Hocam gerçekten öyle 100 kişiye sorsaniz en fazla 20 25i dinliyordur bu tür müzik.

Rica ederim hocam aynen dediğiniz gibi insanların zevkine karışılmaz ama Türkiye rap kültürü çok geride bence insanların nasıl dinledigine anlam veremiyorum Amerika'daki işler çok başarılı inanılmaz yani en basitinden metro boomin gibi bir prodüktörün Türkiye'den çıkması imkansız

Yeni konular

Geri
Yukarı