Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 666 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar iyi forumlar. İnternetim var ama sürekli çevrımdışı hatası alıyorum, çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2021
Arkadaşlar iyi forumlar. İnternetim var ama sürekli çevrımdışı hatası alıyorum, çözümünü bilen var mı?
Karakurt5877 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.574 Makaleler 2 Çözümler 6 8 Nisan 2021 #11 Galiba genel bir sorun. Bende de var çünkü. Birkaç kez kapatıp açtığımda düzeliyor bende. Ama kesin çözüm olmuyor işte. Ertesi gün yine aynı olaylar. Artı 0 Eksi
Galiba genel bir sorun. Bende de var çünkü. Birkaç kez kapatıp açtığımda düzeliyor bende. Ama kesin çözüm olmuyor işte. Ertesi gün yine aynı olaylar.
FrankMorris Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 222 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Pro 13'' Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #12 Quantum9 dedi: Hedef yine biz miyiz Rıza baba... Genişletmek için tıkla... hiçbir fikrim yok... Artı 0 Eksi
KS KS Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 666 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #13 Arkadaşlar silip kurdum oldu şu an direk ama TR sunucuları muhtemelen problemli şu sıralar. Artı 0 Eksi
prusiasultra Femtopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #14 +1 birkaç gündür böyle 14 dk önce sana olmuş olması Spotify'ın kendisinden kaynaklı bir arıza olduğunu gösteriyor sorunun çözümünü bilen varsa aydınlatabilir mi? Artı 0 Eksi
+1 birkaç gündür böyle 14 dk önce sana olmuş olması Spotify'ın kendisinden kaynaklı bir arıza olduğunu gösteriyor sorunun çözümünü bilen varsa aydınlatabilir mi?