Spotify ( error-diyalog. Generic. Headererror-diyalog. Generic. Body ) hatası

Lectropol

Decapat
Katılım
27 Ekim 2021
Mesajlar
34
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Spotify yıllardır PC ve mobilde sorunsuz kullandığım bir uygulama fakat ilk defa böyle bir sorun yaşadım. İnternette araştırdım fakat çözüm bulamadım. Bu hata ile daha önce karşılaşmış olan birisi var mı? (tekrar silip kurmayı denemedim, hiçbir şekilde çözüm bulamazsam öyle yapacağım çünkü binlerce müzik indirilmiş durumda tekrar indirmek istemiyorum)
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (65).png
    Ekran Görüntüsü (65).png
    20,9 KB · Görüntüleme: 20
Selam bir forumdan alıntı dener misiniz? "Herkese merhaba, aynı sorunu yaşadım. Windows'ta spotify uygulamasının sol üstündeki üç noktaya tıklayarak, 'Dosya'ya tıklayarak ve Spotify'ın 'Çevrimdışı mod' yerine 'Çevrimiçi Mod'da olduğundan emin olarak çözdüm. Bu benim için işe yaradı. Birkaç gün önce kapatmıştım çünkü kablosuz bağlantım kötüydü ve indirdiğim çalma listesini çalarken Spotify'ın şarjının bitmesini istemiyordum. İyi şanslar!"
 
Spotify formunda böyle bir yanıt buldum deneyebilirsiniz.
"Herkese merhaba, aynı sorun vardı. Windows'ta spotify uygulamasının sol üst köşesindeki üç noktaya tıklayarak, 'Dosya'yı tıklatarak ve Spotify'ın 'Çevrimdışı mod' yerine 'Çevrimiçi Mod'da olduğundan emin olarak çözüldü. Bu benim için hile yaptı. Wifi bağlantım kötü olduğu ve indirilen çalma listesini çalarken Spotify'ın onu boşaltmasını istemediğim için birkaç gün önce kapattım. İyi şanlar!"
 
Spotify formunda böyle bir yanıt buldum deneyebilirsiniz.
"Herkese merhaba, aynı sorun vardı. Windows'ta Spotify uygulamasının sol üst köşesindeki üç noktaya tıklayarak, 'dosya'yı tıklatarak ve Spotify'ın 'çevrimdışı mod' yerine 'çevrimiçi Mod'da olduğundan emin olarak çözüldü. Bu benim için hile yaptı. Wi-Fi bağlantım kötü olduğu ve indirilen çalma listesini çalarken Spotify'ın onu boşaltmasını istemediğim için birkaç gün önce kapattım. İyi şanlar!"

Hocam dün internet gitmişti. Sanırım bu sebepten kendini otomatik çevrimdışı moda almış. Dediğini yaptım ve düzeldi. Çok teşekkürler 🤜

Selam bir forumdan alıntı dener misiniz? "herkese merhaba, aynı sorunu yaşadım. Windows'ta Spotify uygulamasının sol üstündeki üç noktaya tıklayarak, 'dosya'ya tıklayarak ve Spotify'ın 'çevrimdışı mod' yerine 'çevrimiçi Mod'da olduğundan emin olarak çözdüm. Bu benim için işe yaradı. Birkaç gün önce kapatmıştım çünkü kablosuz bağlantım kötüydü ve indirdiğim çalma listesini çalarken Spotify'ın şarjının bitmesini istemiyordum. İyi şanslar!"

Çok teşekkürler hocam denedim ve düzeldi 🤜
 

Yeni konular

Geri
Yukarı