M4RK Centipat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 323 Çözümler 5 Yer Mersin 5 Nisan 2021 #1 Fotoğrafta da görüldüğü gibi Spotify güncelleme sonrası böyle bir hata veriyor bunun basit çözümü nedir hata kodu: 4
Fotoğrafta da görüldüğü gibi Spotify güncelleme sonrası böyle bir hata veriyor bunun basit çözümü nedir hata kodu: 4
Çözüm kiremithuseyin 5 Nisan 2021 1 haftadır bu sorunla uğraşıyordum, Spotify'ı kapatıp DNS ayarlarını değiştir. 8.8.8.8 8.8.4.4
T Talha Tuna Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.041 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #2 M4RK dedi: Fotoğrafta da görüldüğü gibi Spotify güncelleme sonrası böyle bir hata veriyor bunun basit çözümü nedir Hata kodu: 4 Eki Görüntüle 958867 Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşadım. Son çalınanlardan istediğin playlisti oynatabilirsin. Artı 0 Eksi
M4RK dedi: Fotoğrafta da görüldüğü gibi Spotify güncelleme sonrası böyle bir hata veriyor bunun basit çözümü nedir Hata kodu: 4 Eki Görüntüle 958867 Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşadım. Son çalınanlardan istediğin playlisti oynatabilirsin.
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 800 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #3 1 haftadır bu sorunla uğraşıyordum, Spotify'ı kapatıp DNS ayarlarını değiştir. 8.8.8.8 8.8.4.4 Artı 1 Eksi Çözüm
reasinx Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 989 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #4 Az önce sorun yoktu. Şimdi girdim aynı hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 800 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #5 reasinx dedi: Az önce sorun yoktu. Şimdi girdim aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Oturumu kapat, Spotify'ı kapat. temizhost.zip drive.google.com Bu dosyayı indir, söylediğim klasördeki dosyayla değiştir ve Spotify'a tekrar gir. Windows/System32/drivers/etc Host dosyasını değiştir. Artı 0 Eksi
reasinx dedi: Az önce sorun yoktu. Şimdi girdim aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Oturumu kapat, Spotify'ı kapat. temizhost.zip drive.google.com Bu dosyayı indir, söylediğim klasördeki dosyayla değiştir ve Spotify'a tekrar gir. Windows/System32/drivers/etc Host dosyasını değiştir.
reasinx Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 989 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #6 kiremithuseyin dedi: Oturumu kapat, Spotify'ı kapat. temizhost.zip drive.google.com Bu dosyayı indir, söylediğim klasördeki dosyayla değiştir ve Spotify'a tekrar gir. Windows/System32/drivers/etc Host dosyasını değiştir. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine düzeldi. Artı 0 Eksi
kiremithuseyin dedi: Oturumu kapat, Spotify'ı kapat. temizhost.zip drive.google.com Bu dosyayı indir, söylediğim klasördeki dosyayla değiştir ve Spotify'a tekrar gir. Windows/System32/drivers/etc Host dosyasını değiştir. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine düzeldi.