Spotify hesabı çalma girişimi gerçekleşmiş olabilir mi?

yarentuit

Hectopat
Yer
Kuşadası
Arkadaşımla konuşurken bir anda şarkı kesildi. Spotify'a girdim oturumum kapatılmıştı. Tekrar giriş yapmak için girdiğimde şifre veya e-posta yanlış dedi, hemen şifremi değiştirdim, tekrardan aldım hesabımı. Bu neden olmuş olabilir? Sabah kuzenimle konuşuyorken o da "benim Spotify hesabımı çaldılar" demişti. Bilgisayarımda bir şey var mıdır? Crack falan indirmiyorum sadece RDR save dosyası falan gibi şeyleri indiriyorum.

Arkadaşımla konuşurken bir anda şarkı kesildi. Spotify'a girdim oturumum kapatılmıştı. Tekrar giriş yapmak için girdiğimde şifre veya e-posta yanlış dedi, hemen şifremi değiştirdim, tekrardan aldım hesabımı. Bu neden olmuş olabilir? Sabah kuzenimle konuşuyorken o da "benim Spotify hesabımı çaldılar" demişti. Bilgisayarımda bir şey var mıdır? Crack falan indirmiyorum sadece RDR save dosyası falan gibi şeyleri indiriyorum.

O tarz dosyalardan zararlı yazılım bulaşabilir çok önemli verileriniz yoksa format atmanızı öneririm.

Hocam siz Kaspersky ile tarama yapın.

Bu data çeken virüsleri tespit edip silseniz bile yayılımcı olduğu için çoğunlukla tamamen kaldırmak mümkün değil. silemezseniz daha fazla veriniz çekilebilir diğer konulara bakarsanız da bu böyle ama yine de siz bilirsiniz bazı insanlar bu konu hakkında bilgi sahibi olmadığı için anti virüs ile tarayıp bütün sorunun çözüleceğini sanıyor fakat bu böyle değil kesinlikle hesaplarınız gidebilir.

Evet taramayı başlattım hocam.

Hocam son durum nedir?

Son düzenleme:
Bu data çeken virüsleri tespit edip silseniz bile yayılımcı olduğu için çoğunlukla tamamen kaldırmak mümkün değil. Silemezseniz daha fazla veriniz çekilebilir diğer konulara bakarsanız da bu böyle ama yine de siz bilirsiniz bazı insanlar bu konu hakkında bilgi sahibi olmadığı için anti virüs ile tarayıp bütün sorunun çözüleceğini sanıyor fakat bu böyle değil kesinlikle hesaplarınız gidebilir.

Kardeşim virüsün olup olmadığı belli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı