V Valerinta_ Femtopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 11 6 Eylül 2020 #1 Merhaba, benim Spotify hesabım telefonda açık ve mail ile şifremi hatırlamıyorum o yüzden bilgisayardan oturum açamıyorum. Premium üyeliğimi kapatacağım ama bilgilerimi bilmeden yapamıyorum, nasıl yapacağım?
Merhaba, benim Spotify hesabım telefonda açık ve mail ile şifremi hatırlamıyorum o yüzden bilgisayardan oturum açamıyorum. Premium üyeliğimi kapatacağım ama bilgilerimi bilmeden yapamıyorum, nasıl yapacağım?
X Xscape Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 1.976 Makaleler 29 Çözümler 58 Yer Türkiye 6 Eylül 2020 #2 Spotify üzerinden hesap ayarlarına girdiğinde seni web tarayıcısına yönlendirmesi gerekiyor. Bu web tarayıcısında direkt olarak bilgilerinin gözükmesi lazım. Dener misin?
Spotify üzerinden hesap ayarlarına girdiğinde seni web tarayıcısına yönlendirmesi gerekiyor. Bu web tarayıcısında direkt olarak bilgilerinin gözükmesi lazım. Dener misin?
thisCeg Femtopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 9 6 Eylül 2020 #3 Telefondan mailine bakabilirsin mail şifreni hatırlıyorsan hesabının şifresini değiştirebilirsin.