Spotify hesabından farklı şarkılar dinlenmiş

Skolp

Hectopat
Yer
İstanbul
Merhaba, Spotify hesabım özellikle ben kullanmadığım zamanda, farklı playlistlerden farklı şarkılar çalınmış.

Dinleyen arkadaş da bayağı 1-2 saat dinlemiş.

Hesabın şifresini, e-postasını değiştirdim ve tüm hesaplardan çıkış seçeneğini kullandım.

Sizce bunu nedeni ne olabilir?

Hacklenme olsa, neden sadece Spotify? O kadar değerli bilgiler varken?

Konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum, sormak istediğiniz soru varsa buyurun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabınızın bir yerde açık kalma olasılığı nedir?

Bu sorun sanırsam uzun zamandır var, ben de bayağı yaşamıştım önceden. Neden olduğunu bilmiyorum ama ne hikmetse premium alınca bu sorundan kurtulmuştum.

Spotify web sitesinden teknik bilgilerini talep et 15 güne kadar hazır oluyor. Girilen cihazın modeli ip adresi vs tüm detaylar gözüküyor oradan hacklenip hacklenmediğini anlayabilirsin. Genelde hackerlar Spotify hesabını botnet ağı ile playlist streaming yaparak sanatçıların müziklerinin dinlenmelerini artırıyorlar.

Bu arada eklemeyi unutmuştum, bu arkadaş bazı şarkıları beğenenlere ekleyip dinlemiş.
Hala şaşırıyorum.

Hesabınızın bir yerde açık kalma olasılığı nedir?

Yok hocam, Spotify hesabımı hiçbir yerde girmedim.

Bu sorun sanırsam uzun zamandır var, ben de bayağı yaşamıştım önceden. Neden olduğunu bilmiyorum ama ne hikmetse premium alınca bu sorundan kurtulmuştum.

Hocam bende de 2 gün önce premium bitti, ondan sonra oldu. Tesadüf mü? Yoksa gerçekten premium almadım diye mi?

Hocam 15 gün bekleyemem maalesef, en son bir playlistim bayağı bir up almıştı, son zamanlarda çok beğeniliyor, acaba beni hedef haline getirmiş olabilir mi?

Hocam farklı sanatçılar ve bunlar aratarak değil, direk playlistten dinlenmiş bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…