Spotify Klavye Kısayol Tuşları

mercury4ever

Hectopat
Daha fazla  
Selam oyun oynarken Spotify kullanıyorum Alt + Tab yapmadan nasıl müziği değiştirebilirim/ses açıp kısabilirim?

Selam oyun oynarken Spotify kullanıyorum Alt + Tab yapmadan nasıl müziği değiştirebilirim/ses açıp kısabilirim?
Laptop kullanıyorsan fn + (>>) bu ya da (<<) gibi tuş vardır f tuş takımı sırasında. fn + sağ oka basarsan ileri, fn + sol oka basarsan gerideki şarkıya geçersin. Masaüstü kullanıyorsan zaten fn diye bir tuş yoktur ve direkt olarak f tuş takımı üzerindeki şağ/sol ok tuşuna basarsan şarkıyı geçersin.

hocam öyle olmuyor işte oyundayken geçmiyor sadece spotify açıkken geçiyor dediğin şekilde

Klavye kısayolları - Spotify

Buradaki hazır atanmış tuşları beğenmezseniz Toastify programı ile istediğiniz komuta istediğiniz tuşu atayabilirsiniz.
Hazır tuşlar oyundayken çalışmıyor, Toastify başta indirmiştim ama setupunu bulamadım.

Ayrıca sorunu çözdüm kulaklığın ses açma/kısma tuşu sağolsun. Arttırınca veya kısınca geliyor istediğim kısım.

ayni sorunu bende yasiyorum oyun oyanrken spotify icin muzik acip kapatma kisayolu olmadigi icin kulakildaki acma kapama tusuyla yapiyorum sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…