Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #1 Ben ramus 53 gibi bir tuşa basarak Spotify'dan şarkı değiştirmek istiyorum mesela F7 ileriki şarkı F6 şarkıyı durdursun F5'te bir önceki şarkıya geçsin böyle olmasını istiyorum nasıl yapabilirim klavyem Game Power saber RGB yazılımı yüklü.
Ben ramus 53 gibi bir tuşa basarak Spotify'dan şarkı değiştirmek istiyorum mesela F7 ileriki şarkı F6 şarkıyı durdursun F5'te bir önceki şarkıya geçsin böyle olmasını istiyorum nasıl yapabilirim klavyem Game Power saber RGB yazılımı yüklü.
Çözüm ZombiQ 9 Temmuz 2020 FN+F5, F6, F7, F8 tuşlarını kullanarak istediğiniz gibi müzik kontrolü yapabilirsiniz.
ZombiQ Megapat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 973 Çözümler 9 Yer Ankara 9 Temmuz 2020 #2 FN+F5, F6, F7, F8 tuşlarını kullanarak istediğiniz gibi müzik kontrolü yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.543 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2020 #3 ZombiQ dedi: Fn+F5, F6, F7, F8 tuşlarını kullanarak istediğiniz gibi müzik kontrolü yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim çok işime yaradı oyunda sürekli Alt Tab yapmaktan az ölmedim çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
ZombiQ dedi: Fn+F5, F6, F7, F8 tuşlarını kullanarak istediğiniz gibi müzik kontrolü yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim çok işime yaradı oyunda sürekli Alt Tab yapmaktan az ölmedim çok teşekkürler.