MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 18 Şubat 2021 #1 Selamlar, Spotify hesabımı Discord'a bağlamak istiyorum ancak profilime tıkladıklarında görünen adı değiştirmek istiyorum. Yapabilir miyim?
Selamlar, Spotify hesabımı Discord'a bağlamak istiyorum ancak profilime tıkladıklarında görünen adı değiştirmek istiyorum. Yapabilir miyim?
Çözüm Rambo Okan Güler 18 Şubat 2021 Bunun için Spotify'daki kullanıcı adınızı da değiştirmeniz gerek, başka yolu yok diye biliyorum. Kullanıcı adı ve ekran adı - Spotify support.spotify.com
Bunun için Spotify'daki kullanıcı adınızı da değiştirmeniz gerek, başka yolu yok diye biliyorum. Kullanıcı adı ve ekran adı - Spotify support.spotify.com
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #2 Bunun için Spotify'daki kullanıcı adınızı da değiştirmeniz gerek, başka yolu yok diye biliyorum. Kullanıcı adı ve ekran adı - Spotify support.spotify.com Artı 0 Eksi Çözüm
Bunun için Spotify'daki kullanıcı adınızı da değiştirmeniz gerek, başka yolu yok diye biliyorum. Kullanıcı adı ve ekran adı - Spotify support.spotify.com
Boranity Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.605 Makaleler 1 Çözümler 38 18 Şubat 2021 #3 Evet telefondan yapmak mümkün. Artı 0 Eksi
anilcirakci Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 41 Çözümler 2 18 Şubat 2021 #4 MScofield dedi: Selamlar, Spotify hesabımı Discord'a bağlamak istiyorum ancak profilime tıkladıklarında görünen adı değiştirmek istiyorum. Yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Merhaba öncelikle Spotify kullanıcı adınızı değiştirmeniz, sonrasında tekrardan Discord'a bağlantı yapılması gerekiyor. Artı 0 Eksi
MScofield dedi: Selamlar, Spotify hesabımı Discord'a bağlamak istiyorum ancak profilime tıkladıklarında görünen adı değiştirmek istiyorum. Yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Merhaba öncelikle Spotify kullanıcı adınızı değiştirmeniz, sonrasında tekrardan Discord'a bağlantı yapılması gerekiyor.
KS KS MScofield Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.334 Makaleler 7 Çözümler 66 18 Şubat 2021 #5 Edit: Çözümü buldum. Discord'dan profili görüntüle kısmını kapattım. Artı 0 Eksi
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 18 Şubat 2021 #6 MScofield dedi: Edit: Çözümü buldum. Discord'dan profili görüntüle kısmını kapattım. Eki Görüntüle 884675 Genişletmek için tıkla... Alternatif bir çözüm. Ancak başlığa uygun bir çözüm olduğu söylenemez. Astroscott dedi: Bunun için Spotify'daki kullanıcı adınızı da değiştirmeniz gerek, başka yolu yok diye biliyorum. Kullanıcı adı ve ekran adı - Spotify support.spotify.com Genişletmek için tıkla... Başlığa en uygun çözüm bu. Artı 0 Eksi
MScofield dedi: Edit: Çözümü buldum. Discord'dan profili görüntüle kısmını kapattım. Eki Görüntüle 884675 Genişletmek için tıkla... Alternatif bir çözüm. Ancak başlığa uygun bir çözüm olduğu söylenemez. Astroscott dedi: Bunun için Spotify'daki kullanıcı adınızı da değiştirmeniz gerek, başka yolu yok diye biliyorum. Kullanıcı adı ve ekran adı - Spotify support.spotify.com Genişletmek için tıkla... Başlığa en uygun çözüm bu.