Spotify kullanmak mantıklı mı?

Duruma nereden baktığınıza bağlı. 18 lira bir paket sigara parası. Bir ay boyunca dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerde reklamsız müzik dinlemek kimisi için çok önemli. Ayrıca çevrimdışı olarak indirip, dinleme imkanı olması bence çok güzel. Youtube daha çok video içerikleri için uygun bir platform. Müzik aşıkları Spotify'dan yana olacaktır.

Örneğin Şanışerin eski parçaları, onların bir kısmını bulamadım.
Aslında yeni şarkıların hepsi mevcut eski şarkılar konusunda Spotify biraz daha önde.

Ludovico, Bullshit MIXTAPE, Ludovico II, 12-15, Onuncu Gün, Otuzuncu Gün, Tüm Single'lar elimde mevcut. İstersen Drive'a falan yükleyebilirim. Övünmek gibi olmasın Şanışer uzak akrabam. İmza vermese de severim.

Ludovico, Bullshit MIXTAPE, Ludovico II, 12-15, Onuncu Gün, Otuzuncu Gün, Tüm Single'lar elimde mevcut. İstersen Drive'a falan yükleyebilirim. Övünmek gibi olmasın Şanışer uzak akrabam. İmza vermese de severim.
Aslında elimde neredeyse bütün arşiv mevcut ama atsanız eksiğim olup olmadığını kontrol edebilirim.

Akraba söyle bizi görsün
Profilim bile onun albümü.

Aslında elimde neredeyse bütün arşiv mevcut ama atsanız eksiğim olup olmadığını kontrol edebilirim.

Ludovico 1 ve Bullshit hariç hepsi kayıpsız flac olarak mevcut.

Bunu saçları kestirmeden önce çekmiştim, profil yapmak telif hakkına girmiyor.
Onun LUDOVICO II olduğunu söyleyene dek farkedemedim.

Bence mantıklı ya. Çok pratik bir uygulama. Üniversite öğrencilerine de 9 TL.

Yükle hocam kadroda eksik var mı kontrol edelim
Resmi de çaldım

Fotoğrafları atayım da eksikleri söyleyin.
Ludovico 1 ve Bullshit hariç hepsi yasal.

Eğer sendekiler mp3 formatında ise, iyi bir kulaklığın da varsa hepsini yükleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…